Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewuszki pierwsza tabletka wzięta, jeszcze 7 i będzie można się starać. Mój juz czeka. Coś napalony jest od wczoraj
Aga ile masz testów? 8? Braknie Ci do niedzieli lepiej kupRenia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Jednoręki bandyta przy żelazku;)
Co do testów, ja zaopatrzę się pewnie w kauflandzie,ale do tego jeszcze tyle czasu..
A jak na złość już dwa wieczory z rzędu mąż mnie zamiast zachęcać wnerwia na maksa..to chyba ja jestem tak drazliwa..
Dziś będzie inaczej;)Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Sysia,dzisiaj dzień treningowy:)?
Ja zaraz się zabieram,tylko jeszcze nie wiem co..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Mój mąż choćby był w domu cały czas,nie dalabym mu dotknąć zelazkiem jakiejkolwiek mojej rzeczy,innej niż dres.
Serio..
Może robić zakupy,myć łazienkę, wyrzucac śmieci, myć sofe i balkon,podłogi.. Ale pralka i żelazko. Broń Boże!s1985, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Oj dziewuszki pierwsza tabletka wzięta, jeszcze 7 i będzie można się starać. Mój juz czeka. Coś napalony jest od wczoraj
Aga ile masz testów? 8? Braknie Ci do niedzieli lepiej kup2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
kehlana_miyu wrote:Kurczę, Aguś, kciuki zaciśnięte z całej siły! Dawkujesz napięcie
Nie mogę podejrzeć Twojego wykresu, nie masz udostępnionego?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18