Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Nawet nie zauważyłam :p Nie jestem dziś zdolna do życia
Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia,a ja dzisiak znalazlam w skrzynce katalog z Ikei..buuu:(
Chcę już do Krakowa!!!
Pucuś,dużo juz przeszlaś i to oczekiwanie to jest pikuś dla Ciebie. To samo się tyczy wszystkich dziewczyn,które mają jakieś obawy..
Mamy po tym co sie stało większą wrażliwość ale też zdecydowanie większą siłę.
Agnieszka0812, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
No i właśnie się dowiedzialam ze kupilam testy ovu na aukcji u kogoś kto jest na urlopie..a ja nie zauwazylam tej informacji..peEd chwilą zrobilam ostatni a kreski cien,mniej widoczny niz ostatnio..
Dziewczyny,ktora mowila ze kupila w carrefourze? -
Jestem,czytam was calczas,ale cos mam jakis okres do dupy,sama siebie nie poznaje i nie chce nikomu smecic ;)Reniu jest dobrze ale jestem,,obsrana,,za kazdym razem,gdy boli brzuch,gdy kluje itd cycki przestaja bolec zachwile bola,mdlosci sa potem nie ma nagle potem znow wracaja jak dzis...szczerze paranoja,nie naleze do ludzi dolujacych sie,raczej zawsze bylam dobrze nastawiona optymistka,ale strach o to,ze cos moze nie grac jest okropny i paskudny,mysle ze z cala pewnoscia bedzie mi towazyszyl jeszcze przez jakis czas i wiem ze dziewczyny,nasze dziewczyny ktore zaszly w ciaze tez bardzo to przezywaja,wiec wszystkie nas to jak narazie dotyka,strach i panika i ciezko sobie z nia poradzic mimo,ze wmawiam sobie codziennie ze jest dobrze ;)musi byc...to chyba przychodzi taki okres,tak jak widze od poczatku na naszym forum,ze kobiety po stracie ktore zaszly w ciaze tak bardzo sie boja,ze nie umieja sobie radzic z nerwami,stresami fochami jak teraz dopiero zaczelam to rozumiec,bo do niedawna nic takiego nie czulam...tak ze pipki moje ja was nie zostawiam sledze was calczas czytam ale jakies mam gorsze dni i sama sie z tym zle czuje,nadciaga tydzien mojego pronienia i jestem nie do zycia...Marzusia piepszyc ksiezniczke,bedzie rodzic w meczarniach...olej sprawe najlepiej wogole nie sluchaj,jednym uchem wpusc drugim wypusc...bedzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 16:14
Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dziewczyny, mam dylemat - mam na jutro umówioną wizytę u polecanej ginki w Luxmedzie - byłam u niej w czerwcu, zrobiła na mnie dobre wrażenie. Do mojej wybranej ginki chodzę prywatnie, ale zależy mi też na drugim ginekologu w Luxmedzie, bo mam tam pakiet z pracy i w razie czego sporo badań mam za darmo. Dylemat jest taki - czy iść jutro na tą wizytę czy ją odwołać? Następny termin ma dopiero 21.10. Ale teraz poszłabym w zasadzie tylko zapytać czy brać luteinę po owulacji czy nie potrzeba... Więc nie wiem, czy jest sens się zrywać od rana.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ilonia, nie smęcisz, możesz do nas pisać kiedy tylko jest Ci źle. Sama nie mam pojęcia jak przeżyję tydzień, w którym w pierwszej ciąży dowiedziałam się, że serduszko nie bije, jeżeli znowu uda mi się zajść. Po to tu jesteśmy, żeby się takimi strachami dzielić i wzajemnie wspierać.
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyWracam z kliniki zaopatrzona w zastrzyki... haha ale mi sie zrymowalo
Jesli badania ze spuszczonej dzis krwi wyjda dobrze i nie beda jutro dzwonic ze zmiana planow to od soboty zaczynam klucieAgnieszka0812, pucek, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be9bd5bbf3ba.jpg
Mój dzisiejszy owu. Jw kupiłam w carefourze ale są droższe niż na allegro. Tylko ze jak patrze na mój dzisiejszy z allegro to jest tak blady ze masakraAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
A smęćcie ile wlezie to miód na moje serce ciężarne mają prawo narzekać a ciężarne po poronieniu tym bardziej ciężko Ci pewnie rozumiem doskonale bo nawet w ciąży nie jestem a się boję jak nie wiem co :-* tule Cie Kochana, narzekaj, mów jak się czujesz, my rozumiemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 16:58
s1985, ilonia1984, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Tak sie tylko zastanawiam czy jest sens iść. Nabiegalam sie przez ostatnie pół roku tyle po ginekologach ile nigdy wcześniej przez całe życie ale nic mnie to poza czasem nie kosztuje wiec moze rzeczywiście sie przejdę i pogadam o tej luteinie. Przy okazji moze podejrzy czy tam wszystko w porządku bo jako jedyna z ginekologów w tej przychodni robi usg na wizycie a nie odsyła na oddzielne.
pucek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
lunadelrospo wrote:No i właśnie się dowiedzialam ze kupilam testy ovu na aukcji u kogoś kto jest na urlopie..a ja nie zauwazylam tej informacji..peEd chwilą zrobilam ostatni a kreski cien,mniej widoczny niz ostatnio..
Dziewczyny,ktora mowila ze kupila w carrefourze?
Hej, dziewczyny beta zrobiona ok 18-19 może będą wyniki, mam stracha że hooohoh
Luna co do testów ovu to ja mam 10szt zbędnych to bym Ci dała, ale nie dojdą do Ciebie do jutra Daj znać czy chcesz
Trzymajcie kciuki zrobiłam testa popołudniu i wydawało mi sie że jest ciemniejszy ale nie wiem czy nie za słabo
Jeszcze troszkę i dowiem się czy mam tę bętę wogóle
Biorę się za te "obiecane" porządkikehlana_miyu, Wiaterek, ilonia1984, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc