Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:Oj... W niedzielę zrobię ciążowy, ciekawe czy teoria się potwierdzi...
ok dziewuszki uciekam bo moja mama idzie do mnie w odwiedzimy ;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Cholera Sysia ja myślałam że to z archiwum...
A to masz zagwozdkę...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnys1985 wrote:no bo nie mysle zeby to od castagnusa , w tatmtym cyklu nie mialam tego a castagnusa nie brałam
nie było to już bym Ci gratulowała, nawet patrząc na sam Twój wykres. Tak naprawdę to wczoraj na niego patrzyłam i taka myśl mi do głowy przyszła.
Spójrz jaki mój wykres beznadziejny. Nie czytałam nigdzie aby castagnus takie objawy dawał. Takie jak u Ciebie znaczy sięWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 12:07
s1985 lubi tę wiadomość
-
Jezzuuu jaka padnięta jestem, już 3 razy dziś w szkole byłam, dobrze, że 4 nie muszę, bo chłop starszego odbierze
Sysi jak wyszły 3 kreski kiedyś, to już mnie nic nie zdziwia tak na serio może faktycznie od tego castangusa
pucek, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzwoniłam do mojego ginka i przełożyłam wizytę z jutra - bo w sumie nie potrzebna po tym szpitalu bo to chodziło tylko o przedłużenie L4 i mam zadzwonić za tydzień się umówić na za dwa tygodnie jakos
teraz tyleee czekania... a to juz bedzie koniec 9 tyg, wtedy kiedy maluszkowi przestało bić serduszko... Nie wiem jak to wytrzymam...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...