Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualnyJa jak byłam w ciąży to mi owu pierwszy raz wyszedł tak mega mocny i był równie mocny jak ciążowy, więc wszystko możliwe... Oby wnet ciążowy taki wyszedł!!! A i robiłam najpierw ciążowy jak dzwonili z kliniki z wynikiem bety a pozniej jak znalazlam jeszcze jeden samotny owu to postanowilam sprawdzic czy faktycznie wychodza pozytywne i powiem ze takiej krechy jeszcze nie miałam!Agnieszka0812 wrote:Powiedzialabym żebyś zrobiła ciążowy, ale jeszcze trochę za wcześnie...mnie Sylwia doradziła żeby zrobić ovu wyszedł pozytyw, potem zrobiłam ciązowy i też pozytw, w niedzielę wieczorem, ale to był 11dpo Agnieszka0812 lubi tę wiadomość Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
- 

Renia na prześwietleniu po prostu powiedz, że jesteś we wczesnej ciąży, ręka daleko od brzucha, najwyżej założą Ci dwa fartuchy. Moja siostra miała złamaną nogę w 5 mcu, w 3 szpitalach odmówiono jej prześwietlenia, załamana zadzwoniła do gina on powiedział, że przecież nie będą czekali z przeswietleniem jak urodzi, powiedział, żeby zarządała odmowy na piśmie z pieczątką lekarza i musieli ją przyjąć, bo w dodatku nie chcieli jej nigdzie przyjąć. Miała założone dwa fartuchy, miała złamanie nad kostką, też daleko od brzucha, potem jeszcze 2 razy miała prześwietlane Renia7910 lubi tę wiadomość
                                Franio 2008 Renia7910 lubi tę wiadomość
                                Franio 2008 
 Wojtuś 2010 
 Ania 2016 
 Aniołek 11tc 10.04.15
- 

no to nie poczekałaś na mnie aj jeszcze 3 dni ;proxa wrote:JEEEEEEEEEEEEEESSST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
                                2004 - Agnieszka Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
                                2004 - Agnieszka
 2010 - Filip moje skarby
 15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
 NEVER GIVE UP
 Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
- 

a ja nie chcem predzej ;/ może być pozniej nawet ;]Agnieszka0812 wrote:Może przyjdzie prędzej  Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
                                2004 - Agnieszka Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
                                2004 - Agnieszka
 2010 - Filip moje skarby
 NEVER GIVE UP
- 

Roxa wreszcie wredota przylazła, strasznie się cieszę (choć to nieco dziwne cieszyc się z @ ) )

Aj Renia ja tam wierzę, że ten cykl jest dla Ciebie szczęśliwy   Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
                                Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
                                Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
 Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
 Moje największe szczęścia 
 4 Aniołki
- 

Roxa to teraz pomęczysz się z @ i zaczynasz staranka za parę dni, trzymam kciukasy 

Renia wydaje mi się że z niczego nie wychodzą testy ovu zabarwione. Ja robiłam test ovu wcześniej i też mi słabiutkie wychodziły a później walnęłam ovu i bach grubiutka druga kreseczka 
 Wierzę, że ci się udało w tym cyklu, poczekamy jak sytuacja się rozwinie   Wiaterek, hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość Wiaterek, hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość 
 Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyDzięki dziewczyny:*
 No wiem bardzo nietypowe ten zaciesz z @ ale to jednorazowy wybryk teraz bede dmuchała i chuchała żeby więcej nie przylazła... teraz bede dmuchała i chuchała żeby więcej nie przylazła...

Sysiek no wybacz że nie czekałam ale już mi po tych 6,5 tyg tak spieszno bylo   Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
- 

spoko ja za 3 dni zaczynam to podobnie bedziemy miały, ty się od razu zaczynasz starac czy czekasz?roxa wrote:Dzięki dziewczyny:*
 No wiem bardzo nietypowe ten zaciesz z @ ale to jednorazowy wybryk teraz bede dmuchała i chuchała żeby więcej nie przylazła... teraz bede dmuchała i chuchała żeby więcej nie przylazła...

Sysiek no wybacz że nie czekałam ale już mi po tych 6,5 tyg tak spieszno bylo 2004 - Agnieszka 2004 - Agnieszka
 2010 - Filip moje skarby
 NEVER GIVE UP
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny