Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Powiedzialabym żebyś zrobiła ciążowy, ale jeszcze trochę za wcześnie...mnie Sylwia doradziła żeby zrobić ovu wyszedł pozytyw, potem zrobiłam ciązowy i też pozytw, w niedzielę wieczorem, ale to był 11dpo
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia na prześwietleniu po prostu powiedz, że jesteś we wczesnej ciąży, ręka daleko od brzucha, najwyżej założą Ci dwa fartuchy. Moja siostra miała złamaną nogę w 5 mcu, w 3 szpitalach odmówiono jej prześwietlenia, załamana zadzwoniła do gina on powiedział, że przecież nie będą czekali z przeswietleniem jak urodzi, powiedział, żeby zarządała odmowy na piśmie z pieczątką lekarza i musieli ją przyjąć, bo w dodatku nie chcieli jej nigdzie przyjąć. Miała założone dwa fartuchy, miała złamanie nad kostką, też daleko od brzucha, potem jeszcze 2 razy miała prześwietlane
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
roxa wrote:JEEEEEEEEEEEEEESSST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Może przyjdzie prędzej
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Roxa wreszcie wredota przylazła, strasznie się cieszę (choć to nieco dziwne cieszyc się z @ )
Aj Renia ja tam wierzę, że ten cykl jest dla Ciebie szczęśliwyRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Roxa to teraz pomęczysz się z @ i zaczynasz staranka za parę dni, trzymam kciukasy
Renia wydaje mi się że z niczego nie wychodzą testy ovu zabarwione. Ja robiłam test ovu wcześniej i też mi słabiutkie wychodziły a później walnęłam ovu i bach grubiutka druga kreseczka
Wierzę, że ci się udało w tym cyklu, poczekamy jak sytuacja się rozwinieWiaterek, hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny:*
No wiem bardzo nietypowe ten zaciesz z @ ale to jednorazowy wybryk teraz bede dmuchała i chuchała żeby więcej nie przylazła...
Sysiek no wybacz że nie czekałam ale już mi po tych 6,5 tyg tak spieszno byloRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
roxa wrote:Dzięki dziewczyny:*
No wiem bardzo nietypowe ten zaciesz z @ ale to jednorazowy wybryk teraz bede dmuchała i chuchała żeby więcej nie przylazła...
Sysiek no wybacz że nie czekałam ale już mi po tych 6,5 tyg tak spieszno bylo2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny