Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Renia a skąd Ty wiesz że nie jesteś, nie kracz tutaj
Nasza naczelna zasada, póki nie ma @ jest nadzieja.
Nie poddawaj się, bladzioch był to spokojnie spróbujesz jeszcze jutro i w niedziele i może coś wyjdzie. Cuda się zdarzająs1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Renia a skąd Ty wiesz że nie jesteś, nie kracz tutaj
Nasza naczelna zasada, póki nie ma @ jest nadzieja.
Nie poddawaj się, bladzioch był to spokojnie spróbujesz jeszcze jutro i w niedziele i może coś wyjdzie. Cuda się zdarzają
Po raz pierwszy w życiu nie idę na rozmowę o pracę, napisałam maila, nie odpisują, spróbuję jeszcze zadzwonić, może przełożą na przyszły tydzień. Wczoraj sąsiadka mi uświadomiła że przecież na samym wejściu, z ręką w gipsie, jestem skreślona.
Jadę dzisiaj do Ikei na zakupy. Może mi sie humor poprawi.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:https://www.facebook.com/Teo.Trandafir/videos/878062445620802/?fref=nf
ale masażystka2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
O Renia do Ikei też bym się wybrała, ale to aż w Katowicach troszkę daleko
Renia głowa do góry
Zakupkuj się tam
Mnie dzisiaj czeka generalne sprzątanie chaty, bo ciągle jakieś wyjazdy i nie ma czasu, a najlepsze w tym jest to że zawsze jak mam sprzątanie to zamiast to robić to siedzę na forumAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:O Renia do Ikei też bym się wybrała, ale to aż w Katowicach troszkę daleko
Renia głowa do góry
Zakupkuj się tam
Mnie dzisiaj czeka generalne sprzątanie chaty, bo ciągle jakieś wyjazdy i nie ma czasu, a najlepsze w tym jest to że zawsze jak mam sprzątanie to zamiast to robić to siedzę na forummonilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnymonilia84 wrote:O Renia do Ikei też bym się wybrała, ale to aż w Katowicach troszkę daleko
Renia głowa do góry
Zakupkuj się tam
Mnie dzisiaj czeka generalne sprzątanie chaty, bo ciągle jakieś wyjazdy i nie ma czasu, a najlepsze w tym jest to że zawsze jak mam sprzątanie to zamiast to robić to siedzę na forum
Ja mam bliziutko do Ikei, we Wrocku jest chyba największa w Polsce.s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:https://www.facebook.com/GenialGuru/videos/1503762506611559/?fref=nf
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Renia7910 wrote:Ja obiecałam sobie że po zdjeciu gipsu robię generalne porządki, mycie okien itd. Kabina prysznica przemawia do mnie ludzkim głosem, J ją przeciera ale tam to już skrobaczka by sie przydała I na pewno napiekę ciasteczek, i zacznę ćwiczyc. Jak myślicie, które postanowienie zrealizuję?
Ja mam bliziutko do Ikei, we Wrocku jest chyba największa w Polsce.Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Stawiam tak jak Sysia że napieczesz ciasteczek, bo ja bym też tak zrobiła, mąż to mi zawsze mówi siedziałaś całe popołudnie w domu i nic się tu nie zmieniło, a później mówi aaaaa wiem forum tak???
Siedzimy na działce na chwile usiądę na ławeczkę telefonik do rączki i forum i oczywiście od razu na horyzoncie musi pojawić się on i .... forum a to akurat oczywiste.
Kiedyś tak mówił że a co .... facebook ale jakoś wole forum bo tu przynajmniej jest z kim pogadać a fb to tylko znajomych się maAgnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:https://www.facebook.com/Teo.Trandafir/videos/878062445620802/?fref=nf
ale masażystka
Hehehe Pięknie
E tam Renia ie zaczniesz ćwiczyć bo fasolka już będziesz miała, no chyba, że jakieś rozluźniająceRenia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki