Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:o to u mnie z tym seksem to odwrotnie. Czasami się czuję jakbym to ja miała penisa Esz dziewczyny jak ja bym czasami chciała mieć libido na prawie zerowym poziomie, a nie jak jakaś seksoholiczka.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Monilka musi być dobrze. Masz piękny awatarek a niedługo będziesz mieć takie piękne maleństwo w domu Oni tak mają, nie pokazują, cierpią gdzieś tam sobie w środku, trochę nas odrzucają przy tym. Tez widziałam pierwszy raz jak mój płakał w szpitalu po zabiegu. Czasami się zastanawiam czy on podświadomie mnie nie odrzuca bo boi się, że to się powtórzy. Sama nie wiem.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
s1985 wrote:hehehe to widze że przezywasz to co ja, ja moge codziennie dwa razy dziennie a nawet 3 a moj to raz na dwa dni, choc ostatnio to sam mnie zaskoczył ale wtedy to ja powiedziałam ze jak nie to nie i reakcja byla taka ze to on mnie do wyrka ciagnał ;p czyli tzw odposzczenie ;p
Sysia to może trzeba udawać niedostępną? Sama nie wiem. Ja się wczoraj obraziłam i poryczałam. Też w sumie głupio, ale nie miałam siły. A najbardziej chyba dlatego, że cały dzień miałam doła i mówiłam mu to, a ten zamiast mnie przytulić to się wział za konfigurowanie komputeraWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Sysia to może trzeba udawać niedostępną? Sama nie wiem. Ja się wczoraj obraziłam i poryczałam. Też w sumie głupio, ale nie miałam siły. A najbardziej chyba dlatego, że cały dzień miałam doła i mówiłam mu to, a ten zamiast mnie przytulić to się wział za konfigurowanie komputera
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja dotarłam do domu, jeszcze tylko 2razy szkoła /dom jestem cała mokra, do tego samolot niezły, a w nosie niesamowicie kręci od różnych smrodkow...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 08:51
s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyWiaterku nie pozostaje nic innego jak tylko powiedzieć "Ech, ci faceci..."
Mój ma trochę większe libido ode mnie, a już w ciąży zeszło mi do zera calkowicie, niestety zostało mi to po ciąży. A teraz zdziwienie - ponad tydzień nic, w czasie owulacji tylko 2 razy, a jego nadal nic nie ciągnie. Aż dziwne to i tak, masz rację, wpływa strasznie na poczucie własnej wartości Pamiętasz co pisałam o swoim ex? To był koszmar!
A ja dzisiaj wstałam lewą nogą, tempka spadła nie wiem czemu 2 dzień niska, nie rozumiem w ogóle tego cyklu. Na dodatek mam rozmowę o pracę, nie chce mi się iść okrutnie, nie widzę sensu skoro jest możliwość że na widok ręki w gipsie z góry jestem skreślona. -
nick nieaktualny
-
Czasami tak robię, ale wczoraj to mnie mega ubodło. No nic, czekam na kwiatek z przeprosinami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 08:57
Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
monilia84 wrote:Nio ja miałam a cio???
monilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja pierdykam dziewczyny! Włączyłam ddtvn tam był krótki reportaż o gościu z Polski co zamieszkał na Bali, ma tam żonę i trójkę dzieci...no i ryk, łzy niesamowite masakra, choć jeszcze poryczałam się na jakiejś reklamie, co siedzi rodzinka przy śniadaniu i chłopczyk miał smutną minkę, ale jak zmienili mu widelec i kubek "na dorosły" to był szczęśliwy, no i płacz, masakra. Moje dzieci już się dziwnie na mnie patrzą
Renia7910, s1985, Wiaterek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja mam pytanie o l4. Jestem na zwolnieniu od poronienia, nie wiem czy teraz mi wypisze zwolnienie ciążowe, czy jeszcze takie jak poprzednio. Jest potem jakiś problem w ZUSie jak przechodzi się na zwolnienie z 80% na 100% ? Chyba nie powinno, co?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyŻadnego problemu nie będziesz mieć, przecież masz prawo być w ciąży Zresztą moja wczorajsza kontrola w ZUS potwierdza że też są ludźmi i funkcjonują nie tylko po to aby nas gnębic.
Nie stresuj się tylko bierz L4 ciążowe najszybciej jak się da, po poronieniu już nie mają takich oporów z wydawaniem.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Żadnego problemu nie będziesz mieć, przecież masz prawo być w ciąży Zresztą moja wczorajsza kontrola w ZUS potwierdza że też są ludźmi i funkcjonują nie tylko po to aby nas gnębic.
Nie stresuj się tylko bierz L4 ciążowe najszybciej jak się da, po poronieniu już nie mają takich oporów z wydawaniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 09:33
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15