Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Roxa bo ty bierzesz te tabletki na wywolanie. A robilas sobie bete ostatnio?
Ja bety nie robilam bo tutaj nie masz takiej opcji zeby prywatnie zrobic ale caly zestaw hormonow robili mi w zeszly czwartek w klinice wiec bete pewnie tez bo wiedza ze po poronieniu jestem... -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Aha bo jak beta nie spadnie do 0 to nie ma szans na @. To czekamy nadal
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3af0accb9f24.jpg
Glut time;) -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Roxa to bardzo szybko ci spadla. Na innym watkach dziewczyny z bety 300 maja spadki po 50 max na tydzien
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
No i jedna wielka dupka, tak jak jedna gruba krecha...
Chyba, to nie ten miesiąc, bo i test negatywny i temperatura spada. Ku***
Jeszcze mi wczoraj M. oznajmił, że cały wrzesień mają wyjazdowy w pracy... no szlak by to trafił. Co prawda już mu zapowiedzialam, że bierze jeden dzień wolny w okolicach owulacji i ma być w domu, żebysmy może się wstrzelili, no ale jak to wyjdzie to ja nie mam pojęcia. Zbieram się do pracy powoli, zajrzę do Was w ciągu dniaStópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Hej laseczki, mój mąż to palant i jeszcze się z nim poklocilam wczoraj. Co prawda pogodzilismy się już wczoraj ale z serduszka nici. Dziś oczywiście powtórka z rozrywki i seks bardzo wymuszony. Nie lubię tak bo miało być zupełnie inaczej tyle, że mój nic nie rozumie. Ja rozumiem dziecko, że się staramy ale ja wczoraj serio miałam straszna ochotę, tyle że mój R. jest palantemWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Stópka, przykro mi kochana, przytulam Cię mocno
Dzisiaj postanowiłam zmienić avatarka i ustawiłam wreszcie suwaczek, co ma być to będzie
Koło 10 zadzwonie do lekarza i umówię się na wizytę bo trzeba zacząć działać.
Postanowiłam iść dzisiaj na betę po pracy, jakoś się wymknę z domu po obiedzie i polecę zrobić, bo mam szpital pod nosem.
W sobotę powtórzę najwyżej. Muszę to zrobić dla własnej pewności, bo ta niepewność mnie wykańcza. Dzisiaj teściora nie robiłam bo zrobie popołudniu bo mocniejsze kreski mi wychodzą
Chciałabym w weekend powiedzieć mężowi ale zobaczę jak to wyjdzieAgnieszka0812, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc