Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jal wracalam z Młodym z Krynicy i zjechalam z autostrady na Łódź to była masakra..tam wiecznie korki,bo brak obwodnicy..i juz ostatnie 200km to była męka dla mnie,bo zasypialam za kierownicą, wlasnie przez to,ze ta Łódź taka meczaca..ale Ty nie jestes kierowca kochana,prawda? Wiec spij;)
-
Agnieszka0812 wrote:My przyjechaliśmy dopiero 70 km w dwie godziny! Pierdolca zaraz dostanę, Łódź jest strasznie zakorkowana
Aga, współczuję. I mam też przekazać wyrazy współczucia od mojego męża My mieszkamy w Łodzi i to, co się dzieje od prawie dwóch lat na ulicach to cała epopeja. Przynajmniej znamy miasto dostatecznie dobrze, żeby w większości wypadków unikać najgorszych miejsc, ale dla przejezdnych to już absolutna masakraAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Przynajmniej według ostatnich doniesień A1 od wschodu Łodzi jest już prawie gotowa, więc może jak dobrze pójdzie w przyszłym roku już nie trzeba się będzie ładować w miejskie korki
lunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana_miyu trochę kojarzę w Łodzi, a drogi moja firma buduje więc też trochę się orientuję dzięki za współczucia ja współczuję tym co do pracy dojezdzaja, piątek to już w ogóle apokalipsa
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:Kurna pucek mialas racjie pytania z kosmosu czasem te na fioletowej maja,jedna nic nie je bo wszystkie etykietki sprawdza i wszystko ma e a druga pyta czy swieczki moze odpalac...a co ma swieczka do wiatraka...niedlugo w ciazy to nic jesc nic pic ani zyc bedziemy w sterylnych izolatkach lezec...boze co za paranoja,paznokcie tez maluje kuzwa...ale kolezanki wymyslily,ze wchodzi przez plytke,wlosy tez farbuje,moze nie jakimis farbami z amoniakami,ale kuzwa no ludzie nie dajmy sie zwariowac,nasze matki pily mleko od krowy i nie bylo pasteryzowane jadly wszystko i szly do pracy i 3 dzieci wychowywaly,jedna mowi ze zje hamburgera 1 po 3 miesiacu dopiero...noszzzzz kurwa...musialam wam sie wykrzyczec,no co za glupie baby,rzadko sie tam udzielam ale podczytuje...i czasem wymiekam
Renia7910, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ocet zabija,a za cole jak bym powiedziala ze sobie puszeczke chlaplam bym pewnie objechana z gory do dolu zostala bo jak moge nas truc...osz ja niedobra ;)dziewczyna stwierdzila ze na jesienna pluche lubi swieczki palic....ale jest zalamka bo nie wie czy moze palic i pyta kolezanki,wymienia nawet jakies nazwy i rozne woski,ze moze ten mozna a ten nie...,no nie do opowiedzenie poprostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 19:19
Agnieszka0812, pucek, s1985, Renia7910, Natalii00 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Agnieszka0812 wrote:Jeżeli jesteśmy już przy zdrowej diecie, co dobrego jest w KFC? Bo ja tylko kukurydzę dobrą tam kojarzę, a i żeby nie za ostre było, co polecacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 19:27
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Kurde wiecie co, chyba zaczyna mi odbijać, znowu mnie korci, żeby zrobić test... no ale przecież od robienia ich druga kreska mi nie wyskoczy... ja pierdziele, mózg mi już dzisiaj siada chyba, za długo siedzę sama w domu... M. pojechał tatusiowi pomoc samochód kupić bo sam nie potrafi się zdecydować, wkurwiona juz jestem na maksa bo jak się nie daj Boże okaże że jakaś kicha będzie to później zwala winę na niego... a poza tym nam nikt z niczym nigdy nie chciał pomóc, normalnie aż mnie tu nosi... a jak w szpitalu byłam to nawet się nami nie zainteresowali, dopiero jak M. zainterweniowal, jeszcze na dodatek po wyjściu ze szpitala, teściową mi powiedziała, zebym tylko prywatnie nie chodziła do gin bo to szkoda wywalania pieniędzy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 19:35
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.