Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna to już dobra krecha u mnie dziś słabsza niż wczoraj ale też piłam wiec to pewnie dlatego. Stopka bo to z porannego się powinno robić, ja jeszcze wierzeWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Natalii00 wrote:a bo myslalam ze zaczyna sie o0d 1 dc
ale dobrze wiec zaczynam od jutra
Podobno prawidłowo powinno się zacząć pierwszego dnia po skończonej miesiączce, ale jak 2 lub 3 dni się ominie to też się nic nie stanie...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:http://zapodaj.net/658d70e1c2deb.jpg.html
Nie wiem czy zobaczycie, bo ja pierwszy raz wrzucam jakieś zdjęcie...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Witajcie laski. My z mezem mielismy dzis ostra jazde z tesciami. Utwierdzilam sie w przkonaniu ze to to huje... i tyle...
Juz 4 dzien mnie boli jak na @, miewam uczucie wilgoci, mimomze majty suche, momemtami mnie mdli, a do tego dzis jeszcze mnie boli zoladek. Jednego moge byc pewna-tych objawow sobie nie wmawiam. Ale rowni dobrz moze to byc stres. Jak by cos bylo na rzeczy to za wczas na cokolwiek. Zowu bedzie ostre rozczarowanie
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Pretensja ze nie cieszymy sie z nowego dziecka. Jak im powiedzialam ze mam cieżki rok to nie dali mi dokonczyc tylko od razu tekst ''nie ty pierwsza nie ostatnia" .. z debilami nie bede sie wdawać w pyskowke.
Osz kur.. no to faktycznie. Akurat Cie rozumiem bo moją własna mama nie mogła zrozumieć ze ciężko mi się cieszyć z dziecka siostry. Jw Cie i tak podziwiam ze mieszkasz z nimi, ja bym chyba nie umiała... Może będzie oklepane co powiem, ale czas leczy rany i juz niedługo Ty będziesz szczęśliwa. Ściskam Cie mocno i pamiętaj ze jak Ci trudno to zawsze tu jesteśmy :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 20:58
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiem ale nie chce wam marudzic a przypuszczam ze odzyje dopiero jak doczekam sie ruchow ewentualnego dziecka. Za tym teskie niesamowicie wiaterek cos cudownego kazdej z was tutaj tego zycze jak najszybciej
s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
Z fochem wychodziłam do sklepu i jeszcze sie go spytałam czy czegoś nie chce a on śmiał jeszcze sobie zażyczyć coś słodkiego!!! A potem się pyta dlaczego jestem taka zła!!! Jakby nie mógł dupy ruszyć i iść do tego sklepu... Jak mowilam że sama pójdę, to nienie, lepiej się połóż, ja pójdę... A jak już nie mogłam czekać to jeszcze żeby ,u kupić coś słodkiego... Zawiodłam się na nim ;/ Chyba mu aż tak nie zależy ;/
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
marzusiax wrote:Reszta dziewczyn pewnie sexuje albo prubuja odciagnac facetow od meczu2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18