Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Obojętnie jacy rodzice nie byli by dobrzy to jednak jest na kupie, a raczej nie idzie to w dobrym kierunku, bo zawsze ktoś o coś nie wiadomo co,niestety. Ja musiałam z nimi zamieszkać, żeby to zrozumiećFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyKomentarz do mojego i innych wpisów tylko świadczy o nim, szkoda ze nie wzięłam sobie tego do serca zanim poszłam do niego i wywaliłam tysiące na "wstęp do leczenia". W ciążę zaszłam po odstawieniu tych wszystkich tabletek i kłótni z nim że nie mam zamiaru wypełniać jakis śmiesznych arkuszy z naklejkami. Ech, szkoda słów. Ale spoko, jest jeszcze parę miejsc gdzie mogę wystawić mu opinię
-
nick nieaktualny
-
Cześć laseczki Widzę, ze temat teściów na tapecie. Moi chyba i tak wygrywają. U mnie i A, to drugi jego związek, jesteśmy razem już 8 lat, a jego matka nadal się nie pogodziła z faktem jego rozwodu i jego była żona jest tą uznawaną w rodzinie. O mnie nadal mówi "pani", a naszego 6.5 letniego syna nie widziała na oczy...
Marzusiax, masz nieciekawie, ale ja jestem w czarnej dupie. Choć z drugiej strony szczęśliwie dzieli nas tyle km, ze się o nią nie potykam.Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Ja mam ok teściowa
Renia po komentarzu tego buca sama mam mu ochotę wystawić komentarz bo jego odpowiedzi są po prostu poniżej jakiegokolwiek poziomu. Powinien przyjąć na klatę to ci napisałyscie a nie odpowiadać w zasadzie jeszcze próbując udowodnić komuś ze wasze odczucia się nie liczą bo on ''takim dobrym lekarzem jest'' no porażka po prostuRenia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Reniu wiem ze cie mocno zranil ten lekarz, oskubal na kase ale nie mozesz sie nim tak przejmowac . Niestety z lekarzami nie wygrasz. Zawsze sie jakos wykreci
Renia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ale już sam fakt ze połowa jego komentarzy jest zła o nim świadczy. Mój lekarz na tym portalu ma gorsze tylko mówiące o tym ze jest zmęczonym człowiekiem. No może jest ale jeszcze nic mi nie zaniedbal a przecież liczy się zaufanie.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
marzusiax wrote:Stopka a ty nie mialas owulacji 20 dnia cyklu? Cos za dluga bys miala to 2 fazeStópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Reniu wiem ze cie mocno zranil ten lekarz, oskubal na kase ale nie mozesz sie nim tak przejmowac . Niestety z lekarzami nie wygrasz. Zawsze sie jakos wykreci
Niezapominajko aż mnie w dołku ścisnęło jak przeczytałam. A ja narzekam na moja przyszłą teściową, że kocha za bardzo i że zagłaskałaby... -
Stópka ale patrze na testy owulacyjne. Przy nich owulacja jest od razu albo do 48h wiec jak mogla btc owulacja nie rowno z testami. Wiem ze lubia sie mylic ale po co je robic jak mamy ich nie brac pod uwage w interpretacji wykresu.
Renia moja tesciowa tez byla ''cacy'' przed slubemAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Aga chcialabym ale wtopilam 50 tys. Obiecali ze od maja beda splacac 15 tys ktore dalismy na dachowke. Jak sie cos robi to trzeba miec kase juz od razu a nie w ratach. Czas pokaze czy sie wywiaza
Chociaż nie powiem, bo jak na lekarza potrzebowaliśmy dodatkowych pieniędzy to teść wyciągnął bez zastanowienia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 22:10
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
marzusiax wrote:A to jak przyjedza ex to do niej mowi coreczko a do ciebie pani?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 22:13
-
Agnieszka0812 wrote:Obojętnie jacy rodzice nie byli by dobrzy to jednak jest na kupie, a raczej nie idzie to w dobrym kierunku, bo zawsze ktoś o coś nie wiadomo co,niestety. Ja musiałam z nimi zamieszkać, żeby to zrozumieć
Agnieszka0812, Renia7910, Natalii00 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18