Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Skoro test ciazowy u mnie negatywny to moge dzis pic alkohol? Ide na osiemnastke i nie wiem jak to ugrysc zrobilam pepino 102004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Stópka,donrze,że liczysz się z tym,że @moze przyjść..
Czasem szkoda się rozczarowac..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Czesc dziewczyny
My właśnie wstałysmy i zjemy śniadanie i ruszam na bete i jakieś skarpecie kupic mężusiowi, teścik walne kolo poludnia, wyniki bety tez powinny wtedy byc także spróbuje mu powiedziec. Dzis przychodzi do nas moja przyjaciolka z rodzinka i jak tu nie pić, coś bede musiala wymyślić
Chciałam jeszcze nikomu nie mówić o ciąży oprócz męża ale zobaczymy jak wyjdzie
Milego dnia Wam życze
Stópka póki @ nie ma jest nadzieja trzymam kciuki
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Luna, oczywiście ze tak zapalenie pęcherza to byla moja wymowka w pracy czemu co pól godziny chodzę sikac ja leze jeszcze w łóżku i pije te herbatkę imbirowa... Ale dzis bylo juz spotkanie z porcelana
Agnieszka0812, lunadelrospo, s1985 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Co bede pokazywala ja nawet cienia kuzyna cienia nie ma. W udanym cyklu testowalam po terminie @ i 2 kreska nie powalala a tez to bylo pepino. Zastanawiam sie jeszcze czy rossmanowy nie kupic i nie siknac na imprezie. Jak by byl cien to git nie pije a tak mi szkoda sie poswiecac jak nici z tego
Sylwia bo nie widza serduszek i im sie wydaje ze byly tylko nie zaznaczylas. A nie aplikowalas sobie nasienia z probowki? Oatatnio tez troche wialo moze to to?pucek lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Co bede pokazywala ja nawet cienia kuzyna cienia nie ma. W udanym cyklu testowalam po terminie @ i 2 kreska nie powalala a tez to bylo pepino. Zastanawiam sie jeszcze czy rossmanowy nie kupic i nie siknac na imprezie. Jak by byl cien to git nie pije a tak mi szkoda sie poswiecac jak nici z tego
Sylwia bo nie widza serduszek i im sie wydaje ze byly tylko nie zaznaczylas. A nie aplikowalas sobie nasienia z probowki? Oatatnio tez troche wialo moze to to?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Hahahahaahah to się uśmiałam!
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja zawsze mam wodnisty i tez w ciążę zaszłam, jakby się zastanowić to dziewczyny nawet z innymi zachodzą. Tak swoją drogą świetnie się pisze na telefonie, ja pisze dziewczyny a zmienia mi na suwnice-wtf?
lunadelrospo, Agnieszka0812, Rudzik39, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Hej dziewczyny, ja zawsze mam wodnisty i tez w ciążę zaszłam, jakby się zastanowić to dziewczyny nawet z innymi zachodzą. Tak swoją drogą świetnie się pisze na telefonie, ja pisze dziewczyny a zmienia mi na suwnice-wtf?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18