Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA mnie kolejny dzień boli głowa, ta pogoda mnie wykończy. Oczywiście znów ścięcie z J, w główce mu się pomieszało z tym rozkazywaniem. Jadę do bratowej na kawę i do Magnolii kupić sobie spodnie.
Co do śluzu - czasem jest, czasem go nie ma, podobno nie zawsze musi być widoczny na zewnątrz. Polecam siemię lniane, nawet suche nasionka pomagają.s1985, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:kochan mi sie zdaje ze ty tego dupka za szybko bierzesz, aga raz mówiła że lepiej poźniej niż za szybkoStópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:No tylko ze tak mi endokrynolog ustawiła.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Dupka najwcześniej 48 godzin po ovu, jak przed lub za szybko to cykl stracony. Mnie niby ovu wyznaczylo na 13 dc a i tak brałam od 19 dc.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:No tak jak mówię, bardziej aktualną nest data Wiaterka dla mnie..
Tak się wszystko przesunęło, byleby tylki owulka w ogole była..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Marzusiax jak bym jeszcze nie przekreślała tego testu, mi niby wyszedł test 10 z allegro w 11dpo a później same bladziochy były, ciągle jest szansa
Renia u Ciebie też wygląda to ślicznie i te bóle głowy z niczego się nie biorą masz tyle objawów, coś jest na rzeczy, a kiedy planujesz zatestować bo dzisiaj jest 9dpo może coś Ci wyjdzie jakąś 10-tką
Dziewczyny betę właśnie odebrałam, dzisiaj 18dpo wynosi 928 (16dpo-451,50)
A to mój dzisiejszy prezent dla mężula :
Strasznie się cieszę, mam nadzieję, że wkońcu wszystko się ułoży i mi i Wam kochane, trzymam za Was mocno kciuki
roxa, Agnieszka0812, Natalii00, Renia7910, kehlana_miyu, ilonia1984, Rudzik39, Stópka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Marzusiax jak bym jeszcze nie przekreślała tego testu, mi niby wyszedł test 10 z allegro w 11dpo a później same bladziochy były, ciągle jest szansa
Renia u Ciebie też wygląda to ślicznie i te bóle głowy z niczego się nie biorą masz tyle objawów, coś jest na rzeczy, a kiedy planujesz zatestować bo dzisiaj jest 9dpo może coś Ci wyjdzie jakąś 10-tką
Dziewczyny betę właśnie odebrałam, dzisiaj 18dpo wynosi 928 (16dpo-451,50)
A to mój dzisiejszy prezent dla mężula :
Strasznie się cieszę, mam nadzieję, że wkońcu wszystko się ułoży i mi i Wam kochane, trzymam za Was mocno kciukimonilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja kupiłam w SMYKU bo chodziłam po sklepach i ciężko było coś takiego malutkiego znaleźć jak były to duże a te to takie śliczniutkie były też różowe ale nie chciałam mu od razu sugerować że córeczka będzie bo na pewno będzie
Dobra biorę się za sprzątania bo za parę godzin goście przyjdą a tu obiadu nawet nie ma ani posprzątane
Miłego dnia
-
lunadelrospo wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ac75d7bc1d7.jpg
Wczorajszy i dzisiejszy..czy to juz jest pozytyw?
Lunka na moje oko to dzisiejszy już ładny pozytyw Działaj i za 10 dni pokażesz nam taki sam śliczny teścik ale ciążowylunadelrospo, Natalii00 lubią tę wiadomość