Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:hmm a nei wiem czy w rosmanie bedzie ale chyba powinna byc, mnie dzis głowa boli i strózka krwi w sluzie wiec jutro @
pelna_nadziei lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:a jednak nie jesteś wiatropylna? A szkoda
https://www.youtube.com/watch?v=Dny3EMK8p58&index=40&list=FLPlyPHxVl_d3PaeD-Flp4jQ2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Jezu, dziewczyny, półtora dnia mnie nie było i potrzebowałam prawie godziny, żeby Was nadrobić!
Monilia, gratuluję ślicznie rosnącej bety! I też czekam na reakcję męża Pamiętaj, nie przejmuj się jeżeli pierwsza reakcja nie będzie dokładnie taka jakiej byś sobie życzyła, daj mu ochłonąć, bo podejrzewam, że chłopina przeżyje szok
Marzusiax, brak mi słów na reakcję Twoich teściów. Czy oni w ogóle nie mają odrobiny empatii? Choćby Twoja szwagierka była najcudowniejszą osobą pod słońcem, a Ty miałabyś z nią najlepsze relacje, nie jest łatwo w takiej sytuacji odczuwać radość. No kurde, wydawałoby się, że to nie jest za trudne do zrozumienia
Fajnie ze jesteś u nas na majowkach
Ja mam bardzo fajnych teściów, zwłaszcza, że mieszkają 800 km ode mnie Łatwo zachować dobre relacje, jak widujemy się dwa razy do roku -
nick nieaktualny
-
roxa wrote:Ja dzis mam wene sprzatania a pomiedzy leniuchuje z mezem na kanapie... Niedawno zjedlismy obiadek i tak dzien leci...
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Akcja odwołana do wieczora bo córka za szybko wróciła z dworu
monilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
I pamiętaj o zdjęciu dla nas.
Lunka Tu dziś owulka a u mnie sama nie wiem, testy ciemniejszy niż wczoraj ale na pewno negatyw. Od teraz aż do 20 nic nie będę piła i zobaczymy bo śluz zaczyna być rozciągniliwy ale bardziej wodnisty nadal. Wiec na pewni wcześniej będziesz testowaćWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki