Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:No z tym jego zachowaniem to faktycznie trochę słabo. Może spróbuj z nim na spokojnie porozmawiać ze masz z tym trochę problem. Przecież jak pojawi się dziecko to nie będzie sobie mógł co tydzień z kolegami wychodzić bo to po prostu jest trochę niedojrzale.
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:On ma 27lat.. Zawsze jest jakaś wymówka - bo ostatni weekend wakacji, bo mecz, bo za pare miesięcy to nie będzie mógł... W zeszłym tygodniu wrócił o 4 rano... Myślałam że dzisiaj zostanie ze mną, szczególnie że chwilę przed tym jak ten jełop zadzwonił to leżeliśmy sobie przytulei i zasypialiśmy... Nie wiem co z tym zrobić... Zranił mnie tym, że napisałam mu z czym mi źle a on mnie po prostu wyśmiał.. Najchętniej bym stąd wyjechała, ale nie chcę nikogo obciążać... Nie potrafię się na niego długo gniewać, ale chciałabym się teraz do niego nie odzywać...
no lunka to jak ?Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja też bym chętnie z nim wychodzila i ze znajomymi, problem jest taki że tu jeszcze nie mam znajomych a jego znajomi to kompletni debile, bez żadnych ambicji, dzień w dzień nawaleni... Dlatego po kilku takich wieczorach - gdzie byłam i tak jedyną dziewczyną - stwierdziłam że mnie to nie bawi po prostu.. Ale jemu to nie przeszkadza... Chba po prostu się zamknę, i skoro jestem dla niego takim przykrym obowiązkiem jak praca to nie będę się narzucać. Nawet nie mam ochoty z nim dziś spać - z resztą pewnie i tak wróci w nocy więc no problem ;/
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e87085e4b7c.jpg
Luna pozdrawia;)
Zdjęcie na szybkolunadelrospo, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Oj tam,oj tam;)
Cycki muszą być bo bym wyglądała na zdjęciu jak z gimbazy a nie uwodzicielka męża;)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnypucek wrote:Nudzę wam tak samo jak i jemu.. Spadam
-
Ja po takim zdjęciu to swojego nie wstawię zresztą ja się już dla mojego nie stroje, stracił swoją szansę na przebieranki w tym cyklu, teraz niech on się stara.
Line czyli co? Nici z wieczoru?Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyNo nie jest łatwo, mój J też dzisiaj poza domem śpi, rzekomo kończy remont u mamy swojej. Od rana kłótnia tak naprawdę nie wiem o co. Bez sensu, chyba naprawdę mamy kryzys.
Ja swoją migrenę próbowałam przegnać snem, rezultat średni, za to pół nocy pewnie przy kompie spędzę. Jakieś alergeny chyba są w powietrzu bo ciągle mam krew w nosie, u mnie to jeden z objawow alergii. I pewnie stąd ta głowa boli. Oj ciężkie dni mam... -
Renia7910 wrote:No nie jest łatwo, mój J też dzisiaj poza domem śpi, rzekomo kończy remont u mamy swojej. Od rana kłótnia tak naprawdę nie wiem o co. Bez sensu, chyba naprawdę mamy kryzys.
Ja swoją migrenę próbowałam przegnać snem, rezultat średni, za to pół nocy pewnie przy kompie spędzę. Jakieś alergeny chyba są w powietrzu bo ciągle mam krew w nosie, u mnie to jeden z objawow alergii. I pewnie stąd ta głowa boli. Oj ciężkie dni mam...
Tak naprawde,to trzeba to przeczekac myslac o tym,ze Twoje zycie jako całokształt jest udane i szczesliwe..
To sie liczy i to co przed Tobą:*
Wiaterek,Ty mi się tu nie wymiguj oszukistki niedobre,no;)
Dziubek na foto zawsze pomaga;)
Twarz calkiem inna;)Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość