Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wieczór odroczony trochę, młody się kąpie, zje i pojdzie spać po calym dniu ganiania..a mąż jak wyszedl spod prysznica i mnie zobaczył to powiedział ,że on nigdzie nie idzie..ten kolega posiedzi trochę i idzie na miasto..
Tylko powiedzialam malzowi,że ma delikatnie tegi jegera pic i z red bullwm,akurat;) of doradzalo mi,ze kofeina dziala na sprawnosc plemnikow;)Renia7910, s1985, kehlana_miyu, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Sysia,myslisz ze mogę teraz już zrobic twn test dla porownania?
Noe pilam za duzo od rana tylko szklanke wody i lampke wina dużąAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Luna ale jesteś piękną kobietą! Lubię się obejrzeć za ładnymi ludźmi, niekiedy nastolatki takie ładne zmieniają się w sztuczne lalki... Niestety nie każdy dobrze odbiera jak usmiexhasz się do obcych ludzi na ulicy, nie potrafią odwzajemnić się uśmiechem. To tak na marginesie...
Ale laska jesteśRenia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Luna ale jesteś piękną kobietą! Lubię się obejrzeć za ładnymi ludźmi, niekiedy nastolatki takie ładne zmieniają się w sztuczne lalki... Niestety nie każdy dobrze odbiera jak usmiexhasz się do obcych ludzi na ulicy, nie potrafią odwzajemnić się uśmiechem. To tak na marginesie...
Ale laska jesteś
Renia,odnosnie testu,to w sumie czekam tylko na to, az kolega sobie pojdzie;)
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
No i wrócił... A ja głupia poszłam do niego i chciałam się przytulić a on co? "Chyba jesteś śmieszna że się będę teraz do ciebie przytulał"
Co ja sobie myślałam, kretynka....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 20:18
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Ha i mądrego masz męża, co tam koledzy jak taka laske ma w domu. No ja na pewno bym nie poszła
U mnie kreseczka trochę ciemniejsza niż rano, ale dalej słaba pozostaje przytulanko co 2 dnis1985 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
pucek wrote:No i wrócił... A ja głupia poszłam do niego i chciałam się przytulić a on co? "Chyba jesteś śmieszna że się będę teraz do ciebie przytulał"
Co ja sobie myślałam, kretynka....Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Sysia,myslisz ze mogę teraz już zrobic twn test dla porownania?
Noe pilam za duzo od rana tylko szklanke wody i lampke wina dużą2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Może faktycznie pojedz do mamy na kilka dni, tylko nie tłumacząc powodów nikomu... Odpoczniecie od siebie, zatesknicie
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:No i wrócił... A ja głupia poszłam do niego i chciałam się przytulić a on co? "Chyba jesteś śmieszna że się będę teraz do ciebie przytulał"
Co ja sobie myślałam, kretynka....
A jesli masz okazje pojechac gdzies na kilka dni,nawet na drugi koniec miasta do mamy ro pojedz..tylko tak na spokojnie,nie wieczorem z płaczem, boamie przymro bedzoe ty się nakrecisz a on uzna ze jestes jeszvze obrazalska..
Spakuj sie jutro i na spokojnie,pojedz na dwa dni nawet..
Sam po ciebie przymedzie,zobaczysz..Agnieszka0812, Renia7910, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Pucek..proszę Cię dla qlasnego spokoju nie podchodz do niego nawey dzisiaj..
A jesli masz okazje pojechac gdzies na kilka dni,nawet na drugi koniec miasta do mamy ro pojedz..tylko tak na spokojnie,nie wieczorem z płaczem, boamie przymro bedzoe ty się nakrecisz a on uzna ze jestes jeszvze obrazalska..
Spakuj sie jutro i na spokojnie,pojedz na dwa dni nawet..
Sam po ciebie przymedzie,zobaczysz..
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ja chyba też bym pojechała. Nie pozwól się tak traktować, bo to jakoś nieporozumienie. Kobieta powinna być rozpieszczana, a nie zrównywana z ziemią.m
Renia7910, Agnieszka0812, Natalii00 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Pucus,Ty tera nie masz jak wyjsc z kolezankami na piwo..
To jwst właśnie twoje wyjście, wyjazd do mamy..tylko diabeł tkwi w szczegolach.jedz tam na wesoło, a nie z fochem,a jak bedzoe robił Ci wyrzuty,to z niewinna mina pytaj ale o co chodzi? To taka lagodniejsza wersja tego,co on robi..
I ciesz się pobytem u mamy,trochę rozpueszczania się przyda,wiesz pierogi i czekolada;)Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
Zobaczę jeszcze jak to jutro się ułoży.. Szkoda mi tylko tego czasu bo mało go razem spędzamy, a tu jeszcze takie 'ciche dni'... Wiem że może nie jestem bez winy i rozumiem czemu on się teraz tak obrusza, ale chciałabym zeby po prostu było normalnie... Zaraz zwymiotuję chyba bo nerwy nasilają mi mdłości;/
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...