Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilonia dobrze podsumowała, nie daj się kochana, zasługujesz na to, żeby on skakał wokół Ciebie.
Monilka tak strasznie się ciesze i również czekam na relacjeilonia1984, pucek lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Nie wiem czy widac na zdjeciu,ale jest mocniejsza kreska..sytuacja wyglada tak:
Synek robi bransoletkę obok mnie, a mąż pije jegera z red bullem..ale kumpel się zbiera..
A ja się ucze:)s1985 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Aż mi libido skoczyło przez Ciebie Lunka
Powiedzcie mi, przy tej dowcipnej luteinie można normalnie uprawiać seks? W sensie taki delikatny bo w mojej sytuacji to chyba i tak trochę ryzykowne... Nie pytałam się lekarki przy wypisie bo "obsługiwało" mnie łącznie z 6 osób ;/ i wstyd mi było ;ps1985 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Aga,no chyba nie synka;)
Spokojnie..doczytam rozdział, naleję sobie lampkę winka..teraz zalapalam taki mega chill i jestem nastawiona na udany, obustronnie przyjemny i niezapomniany wieczór..Agnieszka0812, pucek, Renia7910, s1985, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
Pucus 16 mam wizyte ;)to bedzie juz 10 tydzien wiec juz bedzie czlowieczek chyba bo teraz 8 i taka rybka byla,mozna bylo sie dopatrzec malenkich raczek nozek,ale to baedziej jak takie zalazki wygladalo :)Luna ladna dupencjia jestes
s1985 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Pucus 16 mam wizyte ;)to bedzie juz 10 tydzien wiec juz bedzie czlowieczek chyba bo teraz 8 i taka rybka byla,mozna bylo sie dopatrzec malenkich raczek nozek,ale to baedziej jak takie zalazki wygladalo :)Luna ladna dupencjia jestes
Dziękuje:) -
ilonia1984 wrote:Pucus 16 mam wizyte ;)to bedzie juz 10 tydzien wiec juz bedzie czlowieczek chyba bo teraz 8 i taka rybka byla,mozna bylo sie dopatrzec malenkich raczek nozek,ale to baedziej jak takie zalazki wygladalo :)Luna ladna dupencjia jestes
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnypucek wrote:Aż mi libido skoczyło przez Ciebie Lunka
Powiedzcie mi, przy tej dowcipnej luteinie można normalnie uprawiać seks? W sensie taki delikatny bo w mojej sytuacji to chyba i tak trochę ryzykowne... Nie pytałam się lekarki przy wypisie bo "obsługiwało" mnie łącznie z 6 osób ;/ i wstyd mi było ;p
Pucuś ja brałam luteinę i miałam takie same pytanie jak Ty. Odpowiedź była krótka - nie po to bierze sie luteinę na podtrzymanie żeby narażać się na ryzyko w efekcie seksu. Dopóki lekarz wyraźnie nie pozwoli to ja bym się powstrzymała na Twoim miejscu. Nas poniosło 2 razy i później niepotrzebne myśli czy to nie to było przyczyną... -
Renia7910 wrote:Pucuś ja brałam luteinę i miałam takie same pytanie jak Ty. Odpowiedź była krótka - nie po to bierze sie luteinę na podtrzymanie żeby narażać się na ryzyko w efekcie seksu. Dopóki lekarz wyraźnie nie pozwoli to ja bym się powstrzymała na Twoim miejscu. Nas poniosło 2 razy i później niepotrzebne myśli czy to nie to było przyczyną...
Renia7910 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucuś, skoro miałaś plamienia to zazwyczaj na seks jest na jakiś czas szlaban. My z mężem radziliśmy sobie z tym bawiąc się na inne sposoby, żeby maleństwu nie zaszkodzić a jednocześnie nie stracić bliskości między sobą Muszę przyznać, że te restrykcje uruchomiły nam wyobraźnię i całkiem fajnie wspominam ten czas
A co do zachowania Twojego faceta... Ja akurat nie mam nic przeciwko temu, jak mój się spotyka z kolegami beze mnie, bo ja z moimi dziewczynkami też wychodzę na babskie wieczory i to nam obojgu odpowiada. Ale ważne słowo jest tutaj "obojgu". Poczekaj z rozmową do jutra, bo teraz jak jesteście oboje zdenerwowani to tylko wyjdzie z tego awantura i postaraj się na spokojnie mu wytłumaczyć, że dopiero co byłaś w szpitalu, więc się martwisz, denerwujesz i potrzebujesz wsparcia. Że nie masz jeszcze tam własnych znajomych, z którymi mogłabyś posiedzieć zamiast niego. I może coś do niego dotrze i wymyślicie układ, w którym on będzie miał okazję od czasu do czasu się poodmóżdżać z kumplami, ale bez poczucia krzywdy u Ciebie.Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyIlonia kochana tulam, na pewno będzie dobrze
Pucuś tak, nienawidzilam tej luteiny bo wiecznie brudziła i musiałam wkładki nosić. Powiem Ci że te brązowe upławy to mogły być pozostałości tego krwawienia przez które w szpitalu wylądowałaś. Ja po lutce przytyłam, mam nadzieję że ciebie to ominie bo niepotrzebnie obciąża to poczucie własnej wartości. Bylam też bardzo senna ale to może ciąża sama w sobie tak na mnie działała. Jedno co to uważaj na aplikator, ja się kiedyś nim lekko skaleczyłam, później aplikowałam palcami, niestety. -
ilonia1984 wrote:Ja w 9 dlatego sie tak bardzo boje teraz i schizuje,jesli na tym usg pojdzie wszystko dobrze mysle,ze mi ulzy,ale jeszcze troszke musze poczekac
Ilonia, myślę, że rzeczywiście odetchniesz po tym kolejnym USG, kiedy przejdziesz ten źle kojarzący się etap. Już niedługo zostało. Przytulam Cię mocno i ściskam kciuki za Twoje maleństwo.ilonia1984 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015