Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nio i już po wszystkim.
Stresa miałam okropnego, córka po znajomych przed klatke wyszla to wykorzystałam chwile i powiedziałam mojemu R. Nio zdziowiony był, ale powiedział że sie cieszy. Jutro pewnie coś wiecej powie jak dojdzie do siebie
Spadam ogladam Kraine Lodu z moja córunią buziakiAgnieszka0812, Renia7910, Wiaterek, kehlana_miyu, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
pucek wrote:Lunka, Ty mną się nie przejmuj,,, zajmij się tym żeby dziecko szło spać i kolega jak najszybciej wyszedł
Renia7910, Natalii00 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:No nie jest łatwo, mój J też dzisiaj poza domem śpi, rzekomo kończy remont u mamy swojej. Od rana kłótnia tak naprawdę nie wiem o co. Bez sensu, chyba naprawdę mamy kryzys.
Ja swoją migrenę próbowałam przegnać snem, rezultat średni, za to pół nocy pewnie przy kompie spędzę. Jakieś alergeny chyba są w powietrzu bo ciągle mam krew w nosie, u mnie to jeden z objawow alergii. I pewnie stąd ta głowa boli. Oj ciężkie dni mam...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Nie pisz tak nawet, jestem z wami związana i nie chcę, zebys czula się źle.
Ja wam nie mowilam nigdy mojej historii,ale ja nie zawsze z moim mezem byłam choc znamy sie 11 lat,to byl moment ze się rozeszlismy,na 3lata i nauczylam sie wtedy jeszvze jako małolata,dzięki moim rodzicom,że zawsze trzeba zachowac szacunek do siebie..ciągnie do tego,czego nie ma..
I mój mąż to zrozumiał i bardzo się starał, żeby wrócić.. I naprawdę, niczego w zyciu nie jestem tak pewna jak jego.
Oczywiscie wy macie teraz małą sprzeczkę, ale chodzi o sens..daleko masz do tej mamy:)?s1985 lubi tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Nio i już po wszystkim.
Stresa miałam okropnego, córka po znajomych przed klatke wyszla to wykorzystałam chwile i powiedziałam mojemu R. Nio zdziowiony był, ale powiedział że sie cieszy. Jutro pewnie coś wiecej powie jak dojdzie do siebie
Spadam ogladam Kraine Lodu z moja córunią buziakimonilia84 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Kurde nie to zacytowalam, chodziło mi o Pucka i o to że boi się że mąż nie przyjedzie. Masakra, jestem padnieta, że już nawet posta nie umiem napisać. Dobranoc dziewczynki.
Monika ❤ wiedzialysmy że będzie dobrzeWiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Nie pisz tak nawet, jestem z wami związana i nie chcę, zebys czula się źle.
Ja wam nie mowilam nigdy mojej historii,ale ja nie zawsze z moim mezem byłam choc znamy sie 11 lat,to byl moment ze się rozeszlismy,na 3lata i nauczylam sie wtedy jeszvze jako małolata,dzięki moim rodzicom,że zawsze trzeba zachowac szacunek do siebie..ciągnie do tego,czego nie ma..
I mój mąż to zrozumiał i bardzo się starał, żeby wrócić.. I naprawdę, niczego w zyciu nie jestem tak pewna jak jego.
Oczywiscie wy macie teraz małą sprzeczkę, ale chodzi o sens..daleko masz do tej mamy:)?
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucus moj chlop tez lubi odreagowac w sobote,zawsze mowi,ze sie napracowal i musi odpoczac,zawsze wychodzilismy razem,mamy grono przyjaciol,imprezki byly w kazda sobote...nagle sie urwalo,bo ja nie mam sily i checi siedziec po nocach i sluchac pijanych ludzi,nawet nie ma takiej opcji...najpierw wpadali koledzy,awantura,tlumaczylam,gadalam..on by mnie w ciazy samej nie zostawil,to to na pewno nie...siedzielismy razem ale to bylo meczace nawet jak szli o 22,pare razy poplakalam,ze brzuszek boli,ze denerwowac sie nie moge,ze mnie to wkurza ...ja sie poswiecam w moim brzuchu rosnie jego dziecko i to tak samo jest moja jak i jego zasrana sprawa,tak samo powinno byc moje poswiecenie jak i jego i dotarlo,czasem trzeba chlopu wytlumaczyc,przekonac,oni czasem nie mysla...trzeba przedstawic sprawe jak to wyglada,moj wlasnie siedzi przy grze z piwkiem a ja ogladam serial,ale jest w zasiegu a ja jestem spokojna,dostala bym chyba szalu jak by mi lazil po nocach a ja sama w ciazy siedziala...nie daj sie...nawtykaj mu powiedz jak sie czulas,ze brzuszek Cie z nerwow bolal,ze krzywdzi tym Ciebie i wasze dziecko napewno masz na niego jakis sposob...a jak sie spokojnie nie da to jedyna rada wstrzas,nawet jesli bys miala jebnac dzwiami i wyjechac,tak sie nie robi kur...nie kobiecie w ciazy ktora niedawno wyszla ze szpitala,zachowuje sie jak szczeniak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 20:44
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Pucus moj chlop tez lubi odreagowac w sobote,zawsze mowi,ze sie napracowal i musi odpoczac,zawsze wychodzilismy razem,mamy grono przyjaciol,imprezki byly w kazda sobote...nagle sie urwalo,bo ja nie mam sily i checi siedziec po nocach i sluchac pijanych ludzi,nawet nie ma takiej opcji...najpierw wpadali koledzy,awantura,tlumaczylam,gadalam...on by mnie w ciazy samej nie zostawil,siedzielismy razem ale to bylo meczoce nawet jak szli do 22,pare razy poplakalam,ze brzuszek boli,ze senerwowac sie nie moge,ze mnie to wkurza ...ja sie poswiecam w moim brzuchu rosnie jego dziecko i to tak samo jest moja jak i jego zasrana sprawa,tak samo powinno byc moje poswiecenie jak i zmojej i dotarlo,czasem trzeba chlopu wytlumaczyc,przekonac,oni czasem nie mysla...trzeba przedstawic sprawe jak to wyglada,moj wlasnie siedzi przy grze z piwkiem a ja ogladam serial,ale jest w zasiegu a ja jestem spokojna,dostala bym chyba szalu jak by mi lazil po nocach a ja sama w ciazy siedziala...nie daj sie...nawtykaj mu powiedz jak sie czulas,ze brzuszek Cie z nerwow bolal,ze krzywdzi tym Ciebie i wasze dziecko napewno masz na niego jakis sposob...a jak sie spokojnie nie da to jedyna rada wstrzas,nawet jesli bys miala jebnac dzwiami i wyjechac,tak sie nie robi kur...nie kobiecie w ciazy ktora niedawno wyszla ze szpitala,zachowuje sie jak szczeniak
Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Dobra pogadajmy o czymś przyjemnym Luna jak tam widoki na wieczór? Ruszyło się coś ?
Ilonia kiedy masz teraz usg? Bo ja następne będę miała mniej więcej w takim okresie jak Ty jesteś teraz i się zastanawiam, czy zobaczę jeszcze kropka czy już człowieczka
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Ja tak nie potrafię... Potrzebuję go, jego bliskości.. Nie umiem się w ogóle na niego gniewać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 20:45
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.