Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Ja kupiłam w SMYKU bo chodziłam po sklepach i ciężko było coś takiego malutkiego znaleźć jak były to duże a te to takie śliczniutkie były też różowe ale nie chciałam mu od razu sugerować że córeczka będzie bo na pewno będzie
Dobra biorę się za sprzątania bo za parę godzin goście przyjdą a tu obiadu nawet nie ma ani posprzątane
Miłego dniaAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
monilia84 wrote:Lunka na moje oko to dzisiejszy już ładny pozytyw Działaj i za 10 dni pokażesz nam taki sam śliczny teścik ale ciążowy
lunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Ja też leceę sprzatac,czekalam z tym testem i trzymalam,az skonczę myć łazienkę bo mialam domestosem zalaną toaletę
Mnie się wydaje ze ta owulja to jeszcze dziś, tak na wieczór, bo w zeszl miesiącu mialam tez 18dc,szyjka sie jakies dwie godzinh temu podniosla i zmiekczyla ze prawie niewyczuwalna i otwarta.tylko nie boli prawie wcale,trochę ciągnie, czasem zakluje..s1985 lubi tę wiadomość
-
dziewczynki pomóżcie czym wytepić mole niewyrobie jak niszcza ubrania syna co kupie to po dwóch tygodniach już małe dziurki są2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:dziewczynki pomóżcie czym wytepić mole niewyrobie jak niszcza ubrania syna co kupie to po dwóch tygodniach już małe dziurki sąFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:To na pewno mole? Bo może pralka? Są te różne preparaty do szafy na mole2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Suszona lawenda do woreczka materialowego i do szafy,mojen mamie niszczyly futra,ubrania,a to pomoglo
Tylko my mielismy lawebde wogordzoe cala mase i latwo bylo duze bukiety ususzyc2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dziewczyny a w rossmanie kupię nospę? Już 5 dzień mnie brzuch boli. ileż można...
Wziełabym przeciwbólowy ale aż tak nie boli (jak nie boli tak jak po cc tzn że słabo boli). Biorę przeciwbólowe jak już tynk ze ściany gryzę, ot takie zboczenie. A suplementy diety to wpierdzielam jak cukierkiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 13:50
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Sylwia kup sobie olejek lawendowy jak nie możesz dostać świerzej lawendy. Bardzo ma mocny zapach a w każdej aptece kupisz. Skrop sobie jakąś szmatkę i wsadź między obrania2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Dziewczyny a w rossmanie kupię nospę? Już 5 dzień mnie brzuch boli. ileż można...
Wziełabym przeciwbólowy ale aż tak nie boli (jak nie boli tak jak po cc tzn że słabo boli). Biorę przeciwbólowe jak już tynk ze ściany gryzę, ot takie zboczenie. A suplementy diety to wpierdzielam jak cukierki2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Jezu, dziewczyny, półtora dnia mnie nie było i potrzebowałam prawie godziny, żeby Was nadrobić!
Monilia, gratuluję ślicznie rosnącej bety! I też czekam na reakcję męża Pamiętaj, nie przejmuj się jeżeli pierwsza reakcja nie będzie dokładnie taka jakiej byś sobie życzyła, daj mu ochłonąć, bo podejrzewam, że chłopina przeżyje szok
Marzusiax, brak mi słów na reakcję Twoich teściów. Czy oni w ogóle nie mają odrobiny empatii? Choćby Twoja szwagierka była najcudowniejszą osobą pod słońcem, a Ty miałabyś z nią najlepsze relacje, nie jest łatwo w takiej sytuacji odczuwać radość. No kurde, wydawałoby się, że to nie jest za trudne do zrozumienia
Ja mam bardzo fajnych teściów, zwłaszcza, że mieszkają 800 km ode mnie Łatwo zachować dobre relacje, jak widujemy się dwa razy do rokus1985, Renia7910, monilia84, Wiaterek lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015