Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pelna_nadziei wrote:Dziewczyny ja dzis 16dzien cyklu i dopiero mam sluz wodnisty.. czy mozliwe ze owulacje bede miala ok 20 dnia cyklu ?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane
wpadlam zobaczyc co u was i spadam zaraz kawke robic i obiadek...
Dzwonili dzis z kliniki zeby przesunac mi termin usg... mialam miec w piatek a teraz mam jechac juz we wtorek... dziwne ze tak szybko i az sie zestresowalam w pierwszym momencie... -
Stópka wrote:Aaaaa doczekalam... @ przyszedł...
Kurde z jednej strony się ciesze, bo przynajmniej juz nie czekam przez najbliższe 5 dni.
@minie szybko i niedlugo juz nowe szanse:)Stópka lubi tę wiadomość
-
roxa wrote:Hej kochane
Dzwonili dzis z kliniki zeby przesunac mi termin usg... mialam miec w piatek a teraz mam jechac juz we wtorek... dziwne ze tak szybko i az sie zestresowalam w pierwszym momencie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Roxa,a co to moze oznaczać? Nie bój się na zapas:)
-
roxa wrote:Hej kochane
Dzwonili dzis z kliniki zeby przesunac mi termin usg... mialam miec w piatek a teraz mam jechac juz we wtorek... dziwne ze tak szybko i az sie zestresowalam w pierwszym momencie...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Stópka wrote:Aaaaa doczekalam... @ przyszedł...
Kurde z jednej strony się ciesze, bo przynajmniej juz nie czekam przez najbliższe 5 dni.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Sysia faktycznie 2 tygodnie u 5 dni. To jeszcze kupa czasu, masakra
Stópka szkoda ze się nie udało w tym cyklu, ale następny będzie Twój. Tulam
Roxa może oni chcą sprawdzić coś? Sama nie wiem, bo nie korzystałam z usług kliniki. Będzie dobrze :-* Lunka myślałam że dziś będziesz miała skok temp a tu nic, to dalej czekamy na owulacje, może będziemy testować q jednym czasie?lunadelrospo lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Mówisz ze się relaksujesz?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Sysia faktycznie 2 tygodnie u 5 dni. To jeszcze kupa czasu, masakra
Stópka szkoda ze się nie udało w tym cyklu, ale następny będzie Twój. Tulam
Roxa może oni chcą sprawdzić coś? Sama nie wiem, bo nie korzystałam z usług kliniki. Będzie dobrze :-* Lunka myślałam że dziś będziesz miała skok temp a tu nic, to dalej czekamy na owulacje, może będziemy testować q jednym czasie? -
lunadelrospo wrote:No mowilam Ci pierdoło,że w tym samym czasie ,to nieee,niee;)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyWiaterek no ja też się zastanawiam czy nie chcą zrobić usg 3 dni wcześniej w sumie dlatego żeby nie przedobrzyć dawki czy coś... Wcześniej na tą mniejszą nie reagowałam prawie wcale, a może po poronieniu w badaniach krwi hormony wygladaja inaczej i boją się żeby dawka nie była za wysoka... Bo pani przez tel mówiła że wyniki krwi są i nie są złe... W sumie jakby coś źle bylo tak na chłopski rozum to kazali by mi chyba nie brać zastrzyków... Za dużo kminię...
Sysiek mnie dzis też taki relaks przy żelazku czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 11:40