Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Stópka ale patrze na testy owulacyjne. Przy nich owulacja jest od razu albo do 48h wiec jak mogla btc owulacja nie rowno z testami. Wiem ze lubia sie mylic ale po co je robic jak mamy ich nie brac pod uwage w interpretacji wykresu.
Renia moja tesciowa tez byla ''cacy'' przed slubem
A co do teściowej, moja przed ślubem tez była "do rany przyloz" jak byłam chora to obiadki pakowala M. w słoiki i kazała mi ogrzewać, a teraz jakby mogła to pewnie by mnie pocwiartowala...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 22:17
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
niezapominajka wrote:Stópka, ja myślę, ze owu masz dobrze zaznaczone, bo powinien być skok o co najmniej 0,2st i poprzednich 6 temperatur powinno być niższe od tej po skoku, czyli tak jak na wykresie
AhaNo ja tam nie wiem pewna nie jestem ani jednej teorii ani drugiej... zobaczymy jak to będzie...
A śluzu może nie miałam za dużo, bo zapomnialam o wiesiołka...Stópka
Dziewczyny ja to się chyba zbieram do spania, jakaś zmordowana jestem dzisiaj. Miłego wieczoru Wam życzę :*
s1985, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! W nocy walczyłam z komarami
muszę coś kupić jakąś chemię, tylko wiecie cicho sza,bo nie wiadomo czy w ciąży można używać czegoś na owady
Stópka, niezapominajka, lunadelrospo, ilonia1984, s1985, pucek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hej,
Ja poszłam za Waszymi radami i zatestowałam rano, ale niestety nic się nie zmieniło... test wyszedł identyczny jak wczorajszy, wiec nawet go nie wrzucam, bo nawet nie ma cienia.
Powolutku zaczynam przygotowywać się do @ ... bo jakoś juz tracę nadzieję, ale spoko trzymam sięStópka
Czesc dziewczyny
My właśnie wstałysmy i zjemy śniadanie i ruszam na bete i jakieś skarpecie kupic mężusiowi, teścik walne kolo poludnia, wyniki bety tez powinny wtedy byc także spróbuje mu powiedziec. Dzis przychodzi do nas moja przyjaciolka z rodzinka i jak tu nie pić, coś bede musiala wymyślić
Chciałam jeszcze nikomu nie mówić o ciąży oprócz męża ale zobaczymy jak wyjdzie
Milego dnia Wam życze
Stópka póki @ nie ma jest nadziejatrzymam kciuki
s1985, Stópka, Renia7910, Natalii00, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
niezapominajka wrote:Hejka,
a ja chyba zaraziłam sie od sysi i zakupiłam 50 testów owu
poza tym po tygodniowej diecie (i to bez ruchu) schudłam 2,3kg. Pierwszy sukces2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
monilia84 wrote:Czesc dziewczyny
My właśnie wstałysmy i zjemy śniadanie i ruszam na bete i jakieś skarpecie kupic mężusiowi, teścik walne kolo poludnia, wyniki bety tez powinny wtedy byc także spróbuje mu powiedziec. Dzis przychodzi do nas moja przyjaciolka z rodzinka i jak tu nie pić, coś bede musiala wymyślić
Chciałam jeszcze nikomu nie mówić o ciąży oprócz męża ale zobaczymy jak wyjdzie
Milego dnia Wam życze
Stópka póki @ nie ma jest nadziejatrzymam kciuki
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Skoro test ciazowy u mnie negatywny to moge dzis pic alkohol? Ide na osiemnastke i nie wiem jak to ugrysc
zrobilam pepino 10
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 08:35
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...