Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Stópka ale patrze na testy owulacyjne. Przy nich owulacja jest od razu albo do 48h wiec jak mogla btc owulacja nie rowno z testami. Wiem ze lubia sie mylic ale po co je robic jak mamy ich nie brac pod uwage w interpretacji wykresu.
Renia moja tesciowa tez byla ''cacy'' przed slubem
A co do teściowej, moja przed ślubem tez była "do rany przyloz" jak byłam chora to obiadki pakowala M. w słoiki i kazała mi ogrzewać, a teraz jakby mogła to pewnie by mnie pocwiartowala...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 22:17
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
niezapominajka wrote:Stópka, ja myślę, ze owu masz dobrze zaznaczone, bo powinien być skok o co najmniej 0,2st i poprzednich 6 temperatur powinno być niższe od tej po skoku, czyli tak jak na wykresie
Aha No ja tam nie wiem pewna nie jestem ani jednej teorii ani drugiej... zobaczymy jak to będzie...
A śluzu może nie miałam za dużo, bo zapomnialam o wiesiołka...Stópka
Dziewczyny ja to się chyba zbieram do spania, jakaś zmordowana jestem dzisiaj. Miłego wieczoru Wam życzę :*
s1985, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! W nocy walczyłam z komarami muszę coś kupić jakąś chemię, tylko wiecie cicho sza,bo nie wiadomo czy w ciąży można używać czegoś na owady
Stópka, niezapominajka, lunadelrospo, ilonia1984, s1985, pucek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hej,
Ja poszłam za Waszymi radami i zatestowałam rano, ale niestety nic się nie zmieniło... test wyszedł identyczny jak wczorajszy, wiec nawet go nie wrzucam, bo nawet nie ma cienia.
Powolutku zaczynam przygotowywać się do @ ... bo jakoś juz tracę nadzieję, ale spoko trzymam sięStópka
Czesc dziewczyny
My właśnie wstałysmy i zjemy śniadanie i ruszam na bete i jakieś skarpecie kupic mężusiowi, teścik walne kolo poludnia, wyniki bety tez powinny wtedy byc także spróbuje mu powiedziec. Dzis przychodzi do nas moja przyjaciolka z rodzinka i jak tu nie pić, coś bede musiala wymyślić
Chciałam jeszcze nikomu nie mówić o ciąży oprócz męża ale zobaczymy jak wyjdzie
Milego dnia Wam życze
Stópka póki @ nie ma jest nadzieja trzymam kciukis1985, Stópka, Renia7910, Natalii00, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
niezapominajka wrote:Hejka,
a ja chyba zaraziłam sie od sysi i zakupiłam 50 testów owu
poza tym po tygodniowej diecie (i to bez ruchu) schudłam 2,3kg. Pierwszy sukces2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
monilia84 wrote:Czesc dziewczyny
My właśnie wstałysmy i zjemy śniadanie i ruszam na bete i jakieś skarpecie kupic mężusiowi, teścik walne kolo poludnia, wyniki bety tez powinny wtedy byc także spróbuje mu powiedziec. Dzis przychodzi do nas moja przyjaciolka z rodzinka i jak tu nie pić, coś bede musiala wymyślić
Chciałam jeszcze nikomu nie mówić o ciąży oprócz męża ale zobaczymy jak wyjdzie
Milego dnia Wam życze
Stópka póki @ nie ma jest nadzieja trzymam kciuki2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Skoro test ciazowy u mnie negatywny to moge dzis pic alkohol? Ide na osiemnastke i nie wiem jak to ugrysc zrobilam pepino 10
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 08:35
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...