Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po seksowaniu i dziś wymuszone nie było Marzusia tez mam nadzieje ze doświadczene juz niedługo ruchów
s1985, Natalii00, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Reszta dziewczyn pewnie sexuje albo prubuja odciagnac facetow od meczu
Ginekolog zjeb mi odpisa, idiota nawet nie przyznał się ze euthyrox przepisal mi teraz a sposób pobrania cytologii określił jako typowy dla stanu zapalnego, którego przecież nie mam! Niestety nie ma opcji odpisywania na odpowiedźAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia bo z tego gina to kawal skorwiela. Dogadal by sie z moim tesciem. Ma cos na sumieniu bo pod kazdym negatywnym postem sie tlumaczy.
Moj maz tez ma dosc swojego ojca tak wiec sztama jest
Jak to dobrze ze moj maz nie ma ciagotek do meczy. Jedyne co lubimy ogladac to siatkowke na ostatnich mistrzostwach to sie darlam jak debilka do telewizora a cieszylam sie tak jak bym to ja zajela pierwsze miejsceRenia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Aga chcialabym ale wtopilam 50 tys. Obiecali ze od maja beda splacac 15 tys ktore dalismy na dachowke. Jak sie cos robi to trzeba miec kase juz od razu a nie w ratach. Czas pokaze czy sie wywiaza
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Aga chcialabym ale wtopilam 50 tys. Obiecali ze od maja beda splacac 15 tys ktore dalismy na dachowke. Jak sie cos robi to trzeba miec kase juz od razu a nie w ratach. Czas pokaze czy sie wywiaza
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Chyba jednym i drugim;)
Mąż zaraz wróci j tu jest pytanie..jak powstrzymać go od seksu,jesli sama chcęRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...