Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:najlepiej rano tak? ja chce w ustach i ktoras z dziewczyn napisala ze tez wazne ze zawsze z tej samej jednej strony
Wszystko to znajdziesz w zakładce "Baza wiedzy" u góry tej strony.
Miłej lekturyAgnieszka0812, Wiaterek, pucek lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Dzisiaj u nas święto róży-kupiłam mężowi i chłopakom
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe8a215e6c26.jpg
NO to pięknie, ale żeś mi zrobiła smaka, a tu trzeba jeszcze ponad godzinę wysiedzieć
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Natalii00 wrote:Mam pyt dlugie mialas cykle? bo 17 dc widzialam test ovu mialas ppozytywny tak? to czyli ze owulacja miala byc?
Moje cykle z reguły trwały 30-31 dni a ovu miałam dość późno bo zawsze mi wyznaczał na 18dc
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Tak bardzo chciałam waszych mdlosci dziewczyny,że już mam;)
Haha,zjadlam obiad i sie chyba nie przyjął.. Gdybu to tylko bylo cos innego,niz skorka z pomidora,lub zatrucie,przyjelabym to z przyjemnoscia:)Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Tak bardzo chciałam waszych mdlosci dziewczyny,że już mam;)
Haha,zjadlam obiad i sie chyba nie przyjął.. Gdybu to tylko bylo cos innego,niz skorka z pomidora,lub zatrucie,przyjelabym to z przyjemnoscia:)Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Luna no i kupujesz te testy?
Nie mam auta,bo w naprawie,maz w pracy a nie chciałabym i tak,zeby wiedzial..wiec poprpsilam siostrę, żeby pojechała do rossmana albo apteki,ale cos tam marudzila,ze sie zachowuje jak wariatka..dobrze ze nikomu wiecek nie powiedzialam,bo bym sie nasluchala podwojnie..s1985 lubi tę wiadomość
-
Natalii00 wrote:Renia czytalam ale ok juz nie pytam wiecej ;p
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Jeżeli masz duże wątpliwości co do swojej owulacji to monitoring cyklu Cię uspokoi, będziesz wiedziała czy masz cykle ovulacyjne czy też bezowulacyjne, oraz kiedy.
-
lunadelrospo wrote:Jestem.. Musialam ochłonąć.Niestety okazało się, że to nie ko iec firmowych opowieści.. Dużo się na swój temat jesVze dowiedzialam..ludzie,których byłam przełożoną, ale nigdy nie pozwolilam żeby czuli różnice stanowisk,teraz walczą ze soba w nadziei na moje stanowisko..kopiąc pode mną dołki..
I sama się sobie dziwię,bo znając siebie to akonczyloby się pozwem,ale w obecnej sytuacji nie pomaha mi mszczenie się na tych ludziach..
Chcę po prostu swojego szczęścia, jal najdalej od nich..
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...