Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja jak już się dobudziłam dostałam powerka jakiegoś, pranie zrobione powieszone, obiad się gotuje, na necie wybieram prezent dla J, jeszcze bym może lodówkę umyła czy co, ale poczekam aż mi przejdzie, nie można za dużo na raz przecież
Moja bratowa już odlicza godziny, na poniedziałek ma termin. Tak jak pisałam - boję się własnej reakcji ale z drugiej strony cieszę sie ze to już, mam nadzieję ze będzie u nich wszystko dobrze. Jutro jadę do niej, poprzeszkadzać w ostatnich godzinach spokojuAgnieszka0812, s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Aga dawaj teściora pooglądać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed5fb2845988.jpg
ten niepodpisany dzisiejszymonilia84, Renia7910, Stópka, Natalii00, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Dzisiaj u nas święto róży-kupiłam mężowi i chłopakom
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe8a215e6c26.jpg2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Jestem.. Musialam ochłonąć.Niestety okazało się, że to nie ko iec firmowych opowieści.. Dużo się na swój temat jesVze dowiedzialam..ludzie,których byłam przełożoną, ale nigdy nie pozwolilam żeby czuli różnice stanowisk,teraz walczą ze soba w nadziei na moje stanowisko..kopiąc pode mną dołki..
I sama się sobie dziwię,bo znając siebie to akonczyloby się pozwem,ale w obecnej sytuacji nie pomaha mi mszczenie się na tych ludziach..
Chcę po prostu swojego szczęścia, jal najdalej od nich.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Jestem.. Musialam ochłonąć.Niestety okazało się, że to nie ko iec firmowych opowieści.. Dużo się na swój temat jesVze dowiedzialam..ludzie,których byłam przełożoną, ale nigdy nie pozwolilam żeby czuli różnice stanowisk,teraz walczą ze soba w nadziei na moje stanowisko..kopiąc pode mną dołki..
I sama się sobie dziwię,bo znając siebie to akonczyloby się pozwem,ale w obecnej sytuacji nie pomaha mi mszczenie się na tych ludziach..
Chcę po prostu swojego szczęścia, jal najdalej od nich..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:No dzisiaj najlepszy czas żebyś zaczęła mierzyć. Pamiętaj - o tej samej porze, zaraz po przebudzeniu, przed wstaniem z łóżka. Zobaczysz jak szybko zacznie Ci się wszystko klarować