Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Kurka,nie umiem twgo starego cyklu udostepnic..
Dobra,dosyć marudzenia,czas sie ogarnac.
Testow owu nie kupilam..i zastanawom się cY jechac gdzieś kupić, czy aobie darowac i czekac na owu po temperaturze?/Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Powiem tak..jestem w stanje wytrzymac bez tych testow,jesli bede wiedziała, ze bez tego sie da ustalić tą ovu i nie będę się później zastanawiała, czy w ogóle była, czy nie była..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja wolę się sprawdzać bo ostatnio przegapiłam owulkę, miałam duży spadek temperatury, potem skok i się okazuje, że nie wtedy była. Dlatego ja teraz robie te testy owu, a widzę że mi ciemnieją. Jeżeli test będzie pozytywny i temperatura to potwierdzi to prawie na 100% będzie wtedy.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Mnie chodI tylko o to,czy of mi zaznaczy ta owulację po fakcie,zenym wiedziala od kiedu liczyć, bo moja ekhm..aktywność seksualna i tak jest;)
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja Wam powiem, że robiłam testy i sprawdziałam śluz i tempka, te testy dają coś tam bo mniej więcej się wie kiedy ten ovu będzie a przy dwóch poprzednich ciążach to byłam zielona, nic nie robiłam.
Na necie wpisywałam datę ostatniej miesiączki i długość cykli i mi wyznaczał źe dni płodne wtedy i wtedy i korzystałam z życia intensywniej w tych dniach.
Sprawdziłam sobie w kalendarzu chińskim płeć Niuńki i oczywicho babeczka
Czuje to, że będzie ladys1985, Renia7910, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
a mi potwierdziła temeratura sluz i monitoring bo szyjka to taka jakas dziwna w tym cyklu jest ;/ rano badam jest wysoko i twarda po godzinie robi się miękka i jest nisko i czasem nie wiem co mam zaznaczyc ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Ja Wam powiem, że robiłam testy i sprawdziałam śluz i tempka, te testy dają coś tam bo mniej więcej się wie kiedy ten ovu będzie a przy dwóch poprzednich ciążach to byłam zielona, nic nie robiłam.
Na necie wpisywałam datę ostatniej miesiączki i długość cykli i mi wyznaczał źe dni płodne wtedy i wtedy i korzystałam z życia intensywniej w tych dniach.
Czuje to, że będzie ladyAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Ja Wam powiem, że robiłam testy i sprawdziałam śluz i tempka, te testy dają coś tam bo mniej więcej się wie kiedy ten ovu będzie a przy dwóch poprzednich ciążach to byłam zielona, nic nie robiłam.
Czuje to, że będzie ladys1985, Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Wiem Aguś wiem, ty pierwsza powiedziałaś że będzie dziewczynka
Sysia a te buciki już mi strugasz ??? ehheheFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Wiem Aguś wiem, ty pierwsza powiedziałaś że będzie dziewczynka