Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wiem Ja mam te suwaczek nastawiony na testowanie 24 tak na wszelki wypadek jakby sie owu przesunęła, ale chyba jednak będzie normalnie więc 21 najpóżniej zatestuję
s1985, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Ja na kawę i piwo nawet nje patrzę.
Mąż się ze mnie śmieje, że gdzie mnie zabrać, skoro ani na kawę, ani na piwo;)
Śmierdzi mi to i już
Ale zawsze mi się podobały kawy takie deserowe,jak w Macu,albo Starbucksie,bo to ladnie wygląda;)
a piwko to wypiję czekam na męża, i druneczka pewnie ale nie z wódeczki bo jej nie lubie i winko moje stoi ;]monilia84, Natalii00 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
monilia84 wrote:A to idę walnąć sobie kawuśkę taką z 1,5 łyżeczki z dużąąąąąąą ilością mleczka
Agnieszka0812, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Właśnie wiem Ja mam te suwaczek nastawiony na testowanie 24 tak na wszelki wypadek jakby sie owu przesunęła, ale chyba jednak będzie normalnie więc 21 najpóżniej zatestuję
Agnieszka0812, Wiaterek, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Mam problem z lekarzem tzn nie wiem do którego iść. Ten do którego chodziłam z Wiki nie spełnił moich oczekiwań, był nadęty, traktował mnie jak każdą inną i mam złe wspomnienia z nim.
Upatrzyłam sobie lekarza w Żorach ale już sama nie wiem. Bo nie znam jakiegoś polecanego.
Wizytę by trzeba było umawiać a tu zero pomysłów
Aga ty chodzisz to tego samego ???
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:A mój suwaczek się pospieszył.. Bo owu liczylam,że będzie 16dc,dzis 17..jest jeszcze szansa,ze bedzie w 18dc ,tak jak w poprzednim..
Specjalistki,spojrzcie mi na ten wykres,taka nuda dalej:(2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Mnie zaczelo właśnie odrzucać od kawy i... Najwyraźniej od herbaty też... Po jej wypiciu zaliczyłam spotkanie z porcelana dzis rano2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Co do kawki dziewczyny, piłam w obu ciążach, ale słabą i rzadziej. Jednak jak piło się kawę przed ciążą to w ciązy nie zaszkodzi. Ja teraz piję zbożową, choć wczoraj u znajomej wypiłam sypaną słabą, choć wolę z ekspresu lub rozpuszczalną. Bo taka "fusata" źle działa mi na żołądek
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja juz jestem na etapie kiedy te ciaowe dolegliwości wcale aż tak nie cieszą.... Budzę sie w nocy bo mi niedobrze, nie mogę spac przez to... To się tak ciągnie do południa albo dluzej, potem godzinka spokoju i dalej... Chyba dzis sobie te herbatkę imbirowa zrobię bo juz po prostu nie mam sily...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny