Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:hamburgera bym zjadła
s1985, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
roxa wrote:Padam laseczki na pyszczek z dzisiejszych emocji...
Kurde byłam dzis u kuzynki (tej co w pazdzierniku rodzi) i dała mi swoje tabletki (coś na styl pl Acardu) bo ona je brała też do 6 miesiąca ciąży i zostały jej 2 listki i tak się zastanawiam czy je brać czy odpuścić i poczekać do wizyty u lekarza i zapytać jego i ewentualnie zaczac brac pozniej... Zaczełam o nich myśleć jak lekarz rodzinny zapytał mnie czy brałam heparyne, aspiryne lub cos o takim składzie jak byłam po zwolnienie kiedy czekałam na poronienie...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
roxa wrote:Padam laseczki na pyszczek z dzisiejszych emocji...
Kurde byłam dzis u kuzynki (tej co w pazdzierniku rodzi) i dała mi swoje tabletki (coś na styl pl Acardu) bo ona je brała też do 6 miesiąca ciąży i zostały jej 2 listki i tak się zastanawiam czy je brać czy odpuścić i poczekać do wizyty u lekarza i zapytać jego i ewentualnie zaczac brac pozniej... Zaczełam o nich myśleć jak lekarz rodzinny zapytał mnie czy brałam heparyne, aspiryne lub cos o takim składzie jak byłam po zwolnienie kiedy czekałam na poronienie...s1985 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Pucek,wyzwania mnie motywują
Ja zjadlabym sushi.. Tonę sushi..i zagryzla whooperem z burger kinga..
Tylko,ze ja nie jestem w ciąży..: (
To chyba było najlepsze co w życiu jadłam... Lubię też placek po węgiersku ze śmietanką... A mamusia robi dla mnie jutro pierogi z kapustą i grzybami :D:D Dobrze jest być w ciąży bo mama spełnia wszystkie zachcianki kulinarne, a teraz jak muszę dużo leżeć, to będę u niej często się stołować :DRenia7910, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Tylko,ze ja nie jestem w ciąży..: (Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 22:56
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Tylko,ze ja nie jestem w ciąży..: (Agnieszka0812, Natalii00 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyNo ja póki co nic nie brałam, jedynie inofem pije od dziś znów, a tak to kwas foliowy z wit b12 i jodem, no i kapsułki z olejem lnianym... a no i tabletki na tarczycę i czasem magnez... A tak to nic nie łykam... Tylko właśnie się mocno zastanawiałam nad tymi tabletkami, ale właśnie wolałabym poczekać jednak na opinię lekarza, bo ja jakoś nie lubię brac tak niczego na własną rękę... Że tez go nie zapytałam tydzień temu jak byłam... No ale skleroza nie boli...
s1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypucek wrote:Wszystkie macie nowe awatarki jakie ładne ja pozostaję przy swoim, jakoś tak mam głupie wrażenie że lepiej może nic nie zmieniać
s1985, pucek, Natalii00 lubią tę wiadomość