Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Ja oczywiście w pracy i zasypiam na siedząco, u Nas leje od nocy i taka daremna pogoda. Dzisiaj moja córka z koleżanką idzie do kina na Barbie a my z jej mamą idziemy na lody czeka mnie mile spędzone popołudnie (bez sprzątanie, prasowania)
Agnieszka0812, Wiaterek, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Witajcie Ja oczywiście w pracy i zasypiam na siedząco, u Nas leje od nocy i taka daremna pogoda. Dzisiaj moja córka z koleżanką idzie do kina na Barbie a my z jej mamą idziemy na lody czeka mnie mile spędzone popołudnie (bez sprzątanie, prasowania)
monilia84, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Mam problem z lekarzem tzn nie wiem do którego iść. Ten do którego chodziłam z Wiki nie spełnił moich oczekiwań, był nadęty, traktował mnie jak każdą inną i mam złe wspomnienia z nim.
Upatrzyłam sobie lekarza w Żorach ale już sama nie wiem. Bo nie znam jakiegoś polecanego.
Wizytę by trzeba było umawiać a tu zero pomysłów
Aga ty chodzisz to tego samego ???
-
monilia84 wrote:Mam problem z lekarzem tzn nie wiem do którego iść. Ten do którego chodziłam z Wiki nie spełnił moich oczekiwań, był nadęty, traktował mnie jak każdą inną i mam złe wspomnienia z nim.
Upatrzyłam sobie lekarza w Żorach ale już sama nie wiem. Bo nie znam jakiegoś polecanego.
Wizytę by trzeba było umawiać a tu zero pomysłów
Aga ty chodzisz to tego samego ???Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Kawa to złoo!
Powrót do łóżka to dobro,szczegolnie jak ide spac po 2..
Tylko syna wyprawie do szkoły, a pójdę... Do deski do prasowania..
nic nie mów o prasowaniu wczoraj cały dzien robiłam wszystko inne a góra z rzeczami się powiększyła dwortonie ;p juz nie mam koszulek na ramiączka2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
I tak zrobię że zmienię bo patrząc na tego bym tylko przypominała sobie ten feralny dzień, który przekreślił moje szczęście o nie nie nie, teraz na pewno będzie dobrze i potrzebuje dobrego lekarza i szpitala, gdzie potraktują mnie poważnie.
Kawa to co najlepsze może być - uwielbiam ale teraz ciąża i hmmm nie wolno pić Muszę znależć jakąś alternatywę dla kawki albo bezkofeinową albo inkę (ale to nie przypomina mojej ukochanej kawki niestety).
Zastanawiam się nad betą czy iść sprawdzić jutro czy przyrasta, bo wczorajszą robiłam o 16 a w sobotę zrobię o 8 rano i nie będzie tych 48h, jak myślicie czy to ma jakieś znaczenie ??s1985 lubi tę wiadomość
-
monilia84 wrote:I tak zrobię że zmienię bo patrząc na tego bym tylko przypominała sobie ten feralny dzień, który przekreślił moje szczęście o nie nie nie, teraz na pewno będzie dobrze i potrzebuje dobrego lekarza i szpitala, gdzie potraktują mnie poważnie.
Kawa to co najlepsze może być - uwielbiam ale teraz ciąża i hmmm nie wolno pić Muszę znależć jakąś alternatywę dla kawki albo bezkofeinową albo inkę (ale to nie przypomina mojej ukochanej kawki niestety).
Zastanawiam się nad betą czy iść sprawdzić jutro czy przyrasta, bo wczorajszą robiłam o 16 a w sobotę zrobię o 8 rano i nie będzie tych 48h, jak myślicie czy to ma jakieś znaczenie ??
a co do bety to wiem ze musi byc te pełne 48 godzin ale jak jutro nie zrobisz to w poniedziałek dopiero a znajac zycie to sie bedziesz cąły weekend zamartwiac i po co, niektóe dziewczyny robią dzien po dniu wiec idz spokojnie jutro o 8 ;]na pewno bedzie łądny przyrost ;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
A ja mam tego samego lekarza,bo znam go od lat,pierwszy poród odebrał, sam zszywał.pozniej zdarzało mi siew szukać innych lekarzy,profesorów,ale zawsze wracalam do niego.Nie zawiódł.
A przy tej ciazy,po poronieniu,on mi daje taki spokój psychiczny,nie zarzuca zbednymi lekami..s1985 lubi tę wiadomość
-
Witam się nie wiem jak to jest z tą kawą bo mik chyba byłoby ciężko zrezygnować. Przed ciążą piłam kilka, w ciąży zeszłam do jednej i to jak dla mnie to absolutne minimum.
s1985 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Lekarza też zmieniłam, po prostu nie potrafię zaufać tej kobiecie mimo, żę pzecież to nie ona zawiniła. Takie rzeczy się zdarzają pop prostu...
s1985 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Monilka ja bety tez nie powtorzylam rowno po 48 godzinach i wyszlo ponad 100 procet,tak ze lepiej powtorz jutro niz miala bys powrorzyc w poniedzialek
monilia84, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016