Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Sylwia a jak sie skoczylo z tm twoim tatuazem? Nie wiem czy przegabilam wpis czy nie zakodowalam?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Chciaz tyle. To w pońiedzialek chwalisz sie rezultatami aaa a ty pon nie planujesz@? Mozna wtedyrobic tatuaz? Nie bedzie przekrwiona skora?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Zastanawiam się czy nie pójść jutro na betę, ale na drugą wtedy poszłabym w poniedziałek...
Dobranoc dziewczynki, do jutra :*Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Śmierć jest niczym.
To tak, jakbym się wymknął do sąsiedniego pokoju.
Jestem wciąż sobą i Ty jesteś sobą.
Czymkolwiek dla siebie byliśmy, tym jesteśmy nadal.
Nazywaj mnie moim dawnym imieniem, mów do mnie tak, jak zawsze mówiłeś.
Nie zmieniaj tonu, nie przybieraj na siłę poważnej i smutnej miny.
Śmiej się; tak jak zawsze śmialiśmy się z żartów, które bawiły nas oboje.
Baw się, uśmiechaj, myśl o mnie.
Módl się za mnie.
Niech moje imię zawsze będzie wymawiane zwyczajnie, bez śladu cienia.
Niech wypowiadane będzie bez nacisku, bez cienia żałoby.
Życie znaczy to samo, co zawsze znaczyło.
Dlaczego miałbym zniknąć z twojego serca, skoro zniknąłem tylko z oczu?
Czekam na ciebie, tylko przez krótką chwilę, aż przyjdzie twój czas.
Jestem gdzieś blisko, pamiętaj.
W sąsiednim pokoju, lub tuż za rogiem.
Wszystko jest w porządku."
H. Scott HollandRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:https://www.facebook.com/wswswm/photos/a.519296981456421.137292.508570582529061/951690431550405/?type=1&theater2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Madzik90 wrote:http://zapodaj.net/c1df5ae86ce23.jpg.html
Obiecałam, więc dotrzymam słowa tak na pokrzepienie serc, że wasze maluchy w brzuszkach są zdrowe 12t0d. To nasz synuś rozciąga się identycznie jak jego tatuś i pokazuje nóżki Lekarz tylko odpalił usg i już wiedział, że raczej na pewno będzie chłopczyk Na usg żadnych nieprawidłowości.
Gratuluje nowo zafasolkowanym nasz Niuniek to już kawał chłopa
Za tydzień kończę I trymestr.
Majówka90
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyPadam laseczki na pyszczek z dzisiejszych emocji...
Kurde byłam dzis u kuzynki (tej co w pazdzierniku rodzi) i dała mi swoje tabletki (coś na styl pl Acardu) bo ona je brała też do 6 miesiąca ciąży i zostały jej 2 listki i tak się zastanawiam czy je brać czy odpuścić i poczekać do wizyty u lekarza i zapytać jego i ewentualnie zaczac brac pozniej... Zaczełam o nich myśleć jak lekarz rodzinny zapytał mnie czy brałam heparyne, aspiryne lub cos o takim składzie jak byłam po zwolnienie kiedy czekałam na poronienie... -
marzusiax wrote:Ja uslyszalam ze tesciowa z radoscia w glosie mowi do telefonu '' to dzisiaj urodzi'' to myslalam ze zwymiotuje. Z nia bylo tak ze jak bylam w ciazy, to dopytywala jak jest ale widzialam zazdrosc w jej oczach. Ja krzys zmarl to ja czulam ze ona jeste w ciazy, nie chcialam z nikim gadac, bolalo mnie to ze ja urodzilam martwe dziecko a ona napewno urodzi brz problemow. Ona w zyciu ma wszystkoo chce. ale ona nie prubowala nawet mnie pocieszac, nie byla na pogrzebie a to siostra mojego meza. Liczylam na to ze zanim ona urodzi ja zajde w ciaze, ze moze chodz troche bedzie lepiej ale ja od 2 dnia matki nie moge sie pozbierac a rodzina meza wymaga odemnie radosci z nowego dziecka.. chore to wszystko..
Z reszta ja chyba nie jestem do konca normalna - snilo mi sie ze chodze po cmentarzu i szykalam facetow zebym mogla z nimi uprawiac sex. Jak sie obudzilam, to popukalam sie w glowe.. czlowiek o zdrowych zmyslach nie mial by takich snow... kurde w ciazy czesto snil mi sie cmentarz..Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyWiesz no ja wychodzę z założenia że lepiej takie rzeczy skonsultować z lekarzem. Rozumiem że miałaś jakieś problemy z krzepliwością? Czy chcesz brać tak "na wszelki wypadek"? Jeżeli są to leki wydawane bez recepty, to pewnie stężenie substancji aktywnej nie jest tak wysokie, ale i tak zastanów się czy musisz je brać. Takie jest moje zdanie. Ja "na wszelki wypadek" brałam 21 tabletek. Resztę historii już znasz.
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość