Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no, ja obstawiam 16/17 dc także jeszcze trochę
ale z moim się już pogodzilismy wiec będzie dobrze
Zostałam dziś poproszona w sklepie o dowód jak kupowałam piwo. No to przynajmniej młodo wyglądam
Agnieszka0812, s1985, nick nieaktualny, niezapominajka, pucek lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
bo wy młode dupki jesteście ;pWiaterek wrote:Nie no, ja obstawiam 16/17 dc także jeszcze trochę
ale z moim się już pogodzilismy wiec będzie dobrze
Zostałam dziś poproszona w sklepie o dowód jak kupowałam piwo. No to przynajmniej młodo wyglądam
Agnieszka0812, Wiaterek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
zależy ile chcesz testów, ja kupowałam u tego sprzedawcy, ale 30 testów, nie 50Natalii00 wrote:a jaka cena? masz linka?
http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-50szt-5-ciazowe-gratis-i4842390163.html
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
W prawym górnym rogu masz ustawienia, wchodzisz w nie, tam jest zakładka abonament i masz wyróżnione na jaki okres Cię interesujeNatalii00 wrote:aaa to dlatego ;p a ile to kosztuje
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja uslyszalam ze tesciowa z radoscia w glosie mowi do telefonu '' to dzisiaj urodzi'' to myslalam ze zwymiotuje. Z nia bylo tak ze jak bylam w ciazy, to dopytywala jak jest ale widzialam zazdrosc w jej oczach. Ja krzys zmarl to ja czulam ze ona jeste w ciazy, nie chcialam z nikim gadac, bolalo mnie to ze ja urodzilam martwe dziecko a ona napewno urodzi brz problemow. Ona w zyciu ma wszystkoo chce. ale ona nie prubowala nawet mnie pocieszac, nie byla na pogrzebie a to siostra mojego meza. Liczylam na to ze zanim ona urodzi ja zajde w ciaze, ze moze chodz troche bedzie lepiej ale ja od 2 dnia matki nie moge sie pozbierac a rodzina meza wymaga odemnie radosci z nowego dziecka.. chore to wszystko..
Z reszta ja chyba nie jestem do konca normalna - snilo mi sie ze chodze po cmentarzu i szykalam facetow zebym mogla z nimi uprawiac sex. Jak sie obudzilam, to popukalam sie w glowe.. czlowiek o zdrowych zmyslach nie mial by takich snow... kurde w ciazy czesto snil mi sie cmentarz..

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
lunadelrospo wrote:O jaaa!
Pięknie!
To teraz możesz powiedzieć mężowi!
Ja tak się teraz zastanowilam...jak Ty to skubana zrobilas?
Jedno serduszko i boom bejbi;)
Sama się nad tym zastanawiałam że to tylko cud musiał sie zdarzyć. Moja córeczka miala urodzić sie w maju ale odeszla a teraz jej siostra lub brat ma szanse urodzić się w maju

To ona temu dopomogła bo widziała że tata się wycofał
Mojemu R powiem w sobote bo becie ale mu kopara opadnie bo na pewno sie nie spodziewa takiej informacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 20:41
nick nieaktualny, Agnieszka0812, Natalii00, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
Marzusia to nie tak, że coś z Tobą jest nie tak bo masz takie sny! Każdy ma jakieś koszmary.
Nie zazdroszczę Ci sytuacji, jednak to, że szwagierka nie przyszła na pogrzeb to tylko świadczy o jej poziomie. Nie daj się sprowokować, czy Ty rozmawiałaś z teściami o swoim bólu i żalu? Bo najgorsze są sytuacje niewyjaśnione. Ja mieszkałam z teściami 1,5 roku podobnie się dogadywaliśmy, mąż na szczęście stanął po naszej stronie, po stronie nasze małżeństwa. Wyprowadziliśmy się, a moje zdrowie psychiczne i poczucie własnej wartości wróciło na swoje miejsce, a może nawet 300% wzrosło.Był póxniej okres przejściowy, teraz jak nie mieszkam tam 7 lat jest zupełnie inaczej, nie jest tak jak z własnymi rodzicami, jest inaczej, ale o niebo lepiej niż w dniu wyprowadzki.
Tulę Cię mocno, jeżeli starczy Ci sił to graj przy nich, bo oczywiście oni Cię nie rozumieją, jeszcze będą mieli pretensje, a nie jest Ci to potrzebne. Po prostu myśl o sobie i swoim mężu, choć wiem jakie to trudne.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15

Mój starszy ma na imię Franciszek