Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Cudnie:)
Synek się tak przeciąga, żeby pokazać mamie odpowiednie nastawienie;) relaksacyjne;)
rączką też nam pomachałs1985, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Robiłam ostatnio badania na te wszystkie wirusy, oddawałam krew do 9 probówek ale już mnie to nie rusza jutro jeszcze dwie probówki i mocz. Okazało się że mam przeciwciała na różyczkę i herpes a toxo i cytomegalii nigdy nie miałam i muszę na siebie uważac. Było jeszcze kilka tych wirusów ale wszystko ujemne
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Chciałam was pokrzepic, że pomimo tego, że boimy się o nasze dzieci one sobie w brzuszku zdrową rosną mają te śliczne rączki, nóżki i bardzo nas kochają
s1985, Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812, pucek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Jak super sie wchodzi na to forum jak same pozytywne wiadomosci.
Gratuluje roxa - no to w padzierniku wysikasz 2 krechy
Monilia super beta . Ale by byly jaja jak by z tego ''niepokalanego poczecia'' wyszly blizniaki maz siwy od razu
Ilonia , pucek glowy do gory postarajcie sie myslec pozytywnie.
Renia moze te 2 krechy to zadatki na pozytywny ciazowy? Nie jedna w ten sposob wykryla ciaze
Nowe avatary widze. Ja na razie zostaje przy swoim
Majowka zycze zdrowka dla ciebie i Franusia
O sobie nie pisze bo nie bede burzyc sielanki...s1985, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyMajówka serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży
Ikea zliczona, portfel piszczał cienko, napaliłam się na szafę do korytarza. Tylko kurczę nie pasuje kolorystycznie... Znając życie to kupimy 2 szafy i wywalimy resztę z korytarza, problemu z kolorystyką już nie będzieWiaterek, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Jak super sie wchodzi na to forum jak same pozytywne wiadomosci.
Gratuluje roxa - no to w padzierniku wysikasz 2 krechy
Monilia super beta . Ale by byly jaja jak by z tego ''niepokalanego poczecia'' wyszly blizniaki maz siwy od razu
Ilonia , pucek glowy do gory postarajcie sie myslec pozytywnie.
Renia moze te 2 krechy to zadatki na pozytywny ciazowy? Nie jedna w ten sposob wykryla ciaze
Nowe avatary widze. Ja na razie zostaje przy swoim
Majowka zycze zdrowka dla ciebie i Franusia
O sobie nie pisze bo nie bede burzyc sielanki...
nick nieaktualny
-
Jakoś tak po prostu. Bardzo się ciesze ze jestem tu z Wami, że mnie wspieracie. Ja nadziei nie tracę ze będzie dobrze i za 9 miesięcy przytule swoje dziecko
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki