Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarzusia już dziesiątki lat temu Young i Freund opublikowali swoją teorię dot. marzeń sennych, dla uspokojenia przeczytaj sobie jeśli jeszcze jej nie znasz. Pamiętaj że sny wyrażają to co siedzi w naszej podświadomości, przy czym w marzeniach sennych wszystko jest dopuszczalne, nie ma mowy o dewiacjach. Jesteś normalna, po prostu przeżyłaś horror na jawie,psychika musi to odreagować.
Co do księżniczki to tak jak pisała Ilonia- nie przejmuj się, będzie rodzic w męczarniach
Przykre to że nie masz wsparcia, niestety często tak jest w przypadku teściowych u mnie było na odwrót - bratowa zaszła to awantura w rodzinie bo za wcześnie, bo za młodzi itd. Zaraz potem ja zaszłam i była radość niesamowita, bo najmłodsza już nie jestem. Zastanawiałam się kiedyś jak bratowa się z tym czuła... mpje dziecko umarło, ona za 5,dni rodzi. Życie zweryfikowało wszystko, rodzice chyba sobie parę rzeczy uświadomili. Życie jest okrutne...
Tulam cię kochana, musisz być silna, przynajmniej taką twarz im pokaż. Będzie dobrze, Twoja kruszynka do ciebie wróci, tak samo hak mój Tadzio do mnie.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie ma co gdybac, co bylo wrocic sie nie da. Ale kurde to ciekawe ze np ja mam zawsze pod gorke a ona dostaje wszystko co chce. Dzis widzialam sasiadke mamy, patologia, awantury, social, alkohol i co? Ciaza z 4 dzieckiem. Jak urodzi po 1 stucznia to co miesiac 1000 dostana. Nic tylko sie mnozyc. A widac nie ma z tym problemu. Poprzednie ma rok.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Nie ma co gdybac, co bylo wrocic sie nie da. Ale kurde to ciekawe ze np ja mam zawsze pod gorke a ona dostaje wszystko co chce. Dzis widzialam sasiadke mamy, patologia, awantury, social, alkohol i co? Ciaza z 4 dzieckiem. Jak urodzi po 1 stucznia to co miesiac 1000 dostana. Nic tylko sie mnozyc. A widac nie ma z tym problemu. Poprzednie ma rok.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:Nie ma co gdybac, co bylo wrocic sie nie da. Ale kurde to ciekawe ze np ja mam zawsze pod gorke a ona dostaje wszystko co chce. Dzis widzialam sasiadke mamy, patologia, awantury, social, alkohol i co? Ciaza z 4 dzieckiem. Jak urodzi po 1 stucznia to co miesiac 1000 dostana. Nic tylko sie mnozyc. A widac nie ma z tym problemu. Poprzednie ma rok.
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:widocznie żeby zajść z ciąże trzeba dużo chać ;p wtdy wszystkie choroby od nas odejda ;p
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Natalii00 wrote:Dzieki to tylko mozna przez przelew przez sms nie da rady?
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ta akurat na bank wszystkie 4 ma ze swowim mezem. Nie wiem jak oni sie znalezli ale i chlop i babka nie wiele piekniejsze od goluma z wladcy pierscieni - serio - i dzieci identyko jak rodzice znak chakaterystyczny - tluste wlosy. Ale takie jak by je oleje polal - fujjjj
Na moje gratulacje nie ma co liczyc bo ja nie z tych ze lize tylki, a jak na mnie pluja to mowie ze deszcz pada... nie ze mna te numery.. dosc ma ludzi ktorzy jej nadskakuja... jej chlop fajny chlopak jemu moge pogratulowac
Jest ciaza - jest i ból ale czego to kobieta nie zniesie dla swojego szczescia co nie?Renia7910, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Ta akurat na bank wszystkie 4 ma ze swowim mezem. Nie wiem jak oni sie znalezli ale i chlop i babka nie wiele piekniejsze od goluma z wladcy pierscieni - serio - i dzieci identyko jak rodzice znak chakaterystyczny - tluste wlosy. Ale takie jak by je oleje polal - fujjjj
Na moje gratulacje nie ma co liczyc bo ja nie z tych ze lize tylki, a jak na mnie pluja to mowie ze deszcz pada... nie ze mna te numery.. dosc ma ludzi ktorzy jej nadskakuja... jej chlop fajny chlopak jemu moge pogratulowac
Jest ciaza - jest i ból ale czego to kobieta nie zniesie dla swojego szczescia co nie?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18