Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:No co Wam negatywa będę wklejać... Jak będą 2 kreski to wkleję i ze 3 razy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Kochana poczekaj do jutra, jak temp nie skoczy to się będziemy martwić. Jeśli jest napisane że od 24 do 36 czy tam 48 to znaczy ze jakiś tam procent dziewczyn ma nieco późniejWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malz mój przylazl do mnie do łóżka wieczorem i nawet trzykrotnie podjął prób przytulania. Dwa razy ucieklam a trzeci raz sie poddalam. Ale i tak udawalam ze spie :p ja juz wstalam a on jeszcze gnije :p
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyLunka owu wystepuje po ok 24h od szczytu pliku lh czyli ok 24h od pozytywnego testu owu... Moze byc tez tak ze plik lh rosnie ale do iwulacji nie dochodzi, ale tym sie nie martw bo ciebie to nie dotyczy
A z temp to jest tak ze moze byc skok juz przed owu a moze byc do 48h po owu nawet, wiec tez nie jest powiedziane ze dzis musisz miec skok bo moze byc rownie dobrze tak ze wczoraj byl pozytyw i bolal brzuch a pecherzyk pekl nad ranem np i owu trwa 24h tak wiec dopiero jutro/pojutrze moze byc dopiero skok... Nie przejmuj sie tym narazie poki co tylko obserwuj tempke jeszcze przez nastepne dwa dni i jesli wtedy skoku nie bedzie to dopiero zaczniemy sie martwic
Ja w trzeci dzien po podaniu ovitrelle ialam taki skok ze dla mnie to zaden skok nie byl i czekalam jeszcze dwie kolejne temp zeby na upartego zaznaczyc granice no a ciaza z tego byla jednakRenia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPucus wazne ze podjal proby... ale badz twarda i nie daj sie niech zobaczy ze tym razem to nie przelewki... ze wyjscia z kumplami to jedno ale na pierwszym miejscu ty i powinien najpierw patrzec na to co powinno byc dla niego priorytetem a potem rozrywka
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość