Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się wreszcie zaczęłam uczyć dlatego się nie odzywam
Dziewczyny ja po Castagnusie tez się czuje tak mokro cały czas no i cycki mi urosły. Co do bólu to nie wiem bo mam nadzieje ze nie doswiadcze przez najbliższe 9 miesięcys1985, lunadelrospo, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
A mnie boli dzis brzuch kuzwa,zdenerwowalam sie na dziecko mojej siostry pomalowala mi sciane i pokleila plastelina,wpadlam w szal,tym bardziej sie wscieklam ze ta siedziala i nawet sie nie odezwala dzieciak wlazl jej na glowe,robi co chce ale niech sobie robi w domu,swoim domu...pojechala obrazona i powiedziala zebym sobie swoje dziecko wychowywala a ja w tej wscieklosci wykrzyczalam ze ja mam wychowane dziecko a jak swojego dziecka wychowac nie umie to niech odda do domu dziecka...wiem przegielam,ale cos sie ze mna stalo,az jakis skurczy dostalam ,wzielam nospe ale cos nie pomaga boli brzuch ale nie wiem czy to od zoladka z nerwow czy cos sie dzieje...martwie siecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nierdziela moja dzień lenia siedze, leże , na kanapie w wannie nic nie robie brzuch zaczyna troszkę boleć zdzremła bym się ;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ilonia1984 wrote:A mnie boli dzis brzuch kuzwa,zdenerwowalam sie na dziecko mojej siostry pomalowala mi sciane i pokleila plastelina,wpadlam w szal,tym bardziej sie wscieklam ze ta siedziala i nawet sie nie odezwala dzieciak wlazl jej na glowe,robi co chce ale niech sobie robi w domu,swoim domu...pojechala obrazona i powiedziala zebym sobie swoje dziecko wychowywala a ja w tej wscieklosci wykrzyczalam ze ja mam wychowane dziecko a jak swojego dziecka wychowac nie umie to niech odda do domu dziecka...wiem przegielam,ale cos sie ze mna stalo,az jakis skurczy dostalam ,wzielam nospe ale cos nie pomaga boli brzuch ale nie wiem czy to od zoladka z nerwow czy cos sie dzieje...martwie sie
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ilonka kochana połóż się i troszkę odstresuj, tak jak pisała Sysia z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu, powiedziałaś siostrze prawdę, która ją zabolała to normlanie że będzie foch
Teraz najważniejsza jesteś Ty i maluszekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 15:25
s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Małż ehhehe bez zmian, za wiele nie mówi
Ja nie liczyłam na niewiadomo co, oswoi się z tą wiadomością i myśle że zacznie się naturalnie cieszyć, ja też się boje, musiałabym się umówić na pierwszą wizytę a ciągle zwlekam że to jeszcze czas, po prostu boję się.
Ta ciąża nie będzie bezstresowa niestety:( muszę być silna ale nie zawsze mi to wychodzi, mam to czego najbardziej w życiu pragnęłam - "nowe życie" w brzuszku i teraz ono jest dla mnie najważniejsze i o niego najbardziej się muszę troszczyć a później reszta ekipys1985, lunadelrospo, Renia7910, Natalii00, ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj mam takiego lenia i wszystko dookoła mnie wkurw...... córka lata po domu z koleżanką i ciągle mnie czymś denerwuje a mężulek poszedł spać i jestem sama
Czyli mam czas na przeczytanie całego ovufriendRenia7910, lunadelrospo, s1985 lubią tę wiadomość