Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A coś Ty Sysia. Ja się nie śmieje, bardzo dobrze rozumiem. Mam problem z tymi testami bo bardzo dużo pije i jest mi ciężko wytrzymać. Teraz nie piłam 4 godziny i to była katoega juz od koniec. Czyli uważasz ze może tak być?Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:A coś Ty Sysia. Ja się nie śmieje, bardzo dobrze rozumiem. Mam problem z tymi testami bo bardzo dużo pije i jest mi ciężko wytrzymać. Teraz nie piłam 4 godziny i to była katoega juz od koniec. Czyli uważasz ze może tak być?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
A dupa, zla jestem ze nie zrobiłam jeszcze w południe. Czuje ze jak nie dzisiaj to jutro, szyjka bardzo wysoko, miękka a czy otwarta to nie wiem bo jest tak uniesiona ze nie sięgnę. Mam kulminacje objawów jak po staremu - błyszczące włosy, mocne paznokcie, ładna cera. U mnie to zawsze byly wyznaczniki a nie jakieś testy. Będę się kochać jeszcze przed tydzień to na pewno trafię
A jakiej masz firmy te testy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:53
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:A dupa, zla jestem ze nie zrobiłam jeszcze w południe. Czuje ze jak nie dzisiaj to jutro, szyjka bardzo wysoko, miękka a czy otwarta to nie wiem bo jest tak uniesiona ze nie sięgnę. Mam kulminacje objawów jak po staremu - błyszczące włosy, mocne paznokcie, ładna cera. U mnie to zawsze byly wyznaczniki a nie jakieś testy. Będę się kochać jeszcze przed tydzień to na pewno trafię
A jakiej masz firmy te testy?Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mój tak by nie dał rady, choć ja oczywiście byłabym chętna. Zdziwił mnie dzisiaj bo sam zaciągnąl do łóżka. Ja chciałam się standardowo pokochać wieczorem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 21:01
s1985 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
tez wole wieczorkiem, ale poszlismy oboje na ustepstwo że ja się zgodzę dla niego na rano a on dla mnie na wieczór
Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja tam lubie o kazdej porze dnia i nocy, najwazniejsze zeby byl ten nastroj i ta ochota a wtedy pora dnia nie ma znaczenia... Choc faktycznie jakos tak jest ze najczesciej ta ochota przychodzi z wieczora... choc jak mbie maz ladnie z rana obudzi to ochota jeszcze wieksza...
Ide zrobic zastrzyks1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jak zwykle przychodze po imprezie jak juz zadnej nie ma wczoraj 18tka napilam sie za zdrowie kuzyna ale do upicia sie bylo mi bardzo daleko
Dzis bylismy w warszawie. Polozylismy sie spac o 23 w sobote a o 2 dzis rano pobudka. Kolega prosil zeby go tam zawiesc do pracy. Ponad 300 km ale co tam wyjezdzilismy sie tramwajami w stolicy,doslownie oblalalismy stadion narodowy- jakis mecz ma byc jutro i na trybuny nie wpuszczali ale skorzystalismy z wc. Jak to narodowy papieru brak, krany rozwalone, a tyle kasy poszlo... z powrotem byla masakra przez czestochowe przejechac. Cos ty tam aga narobila? Dobre pol godziny stalismy w korku.
A u was widze dylematy owulacyjne, zepsute termometry i ogolnie wszystko gra? Jak mojemu mowilam ze mnie termometr wkurza, ze nie wiem kiedy mam owu to ten wziol pod pache i mowi - patsz napewno zesputy
s1985 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Jak żadnej? Jesteśmy no przynajmniej ja. Mój gra wiec oglądam Rolnik sztuka żony i po prostu jestem przerażona ze takie programy w tv lecą. Chyba szczęśliwsza byłam jak telewizora nie miałamWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Roxa,sama się dziabiesz? Ałaa..
Tu i teraz;).. My powinnysmy się nazywac perwers team;)lunadelrospo lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Ja jak zwykle przychodze po imprezie jak juz zadnej nie ma wczoraj 18tka napilam sie za zdrowie kuzyna ale do upicia sie bylo mi bardzo daleko
Dzis bylismy w warszawie. Polozylismy sie spac o 23 w sobote a o 2 dzis rano pobudka. Kolega prosil zeby go tam zawiesc do pracy. Ponad 300 km ale co tam wyjezdzilismy sie tramwajami w stolicy,doslownie oblalalismy stadion narodowy- jakis mecz ma byc jutro i na trybuny nie wpuszczali ale skorzystalismy z wc. Jak to narodowy papieru brak, krany rozwalone, a tyle kasy poszlo... z powrotem byla masakra przez czestochowe przejechac. Cos ty tam aga narobila? Dobre pol godziny stalismy w korku.
A u was widze dylematy owulacyjne, zepsute termometry i ogolnie wszystko gra? Jak mojemu mowilam ze mnie termometr wkurza, ze nie wiem kiedy mam owu to ten wziol pod pache i mowi - patsz napewno zesputyRenia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18