Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam tiulowy ale to było 2 lata temu, wtedy mało która taka miała. Ja chciałam z koronki ale do mnie żadna nie pasowała
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
marzusiax wrote:Same laski widzę na tym forum moja suknia slubna byla najzwyklejsza. Fason A, satynowa teraz jest moda na tiulowe doly. Wszystki mlode panie - co do jednej maja gorset plus tiulowy dol. Malo oryginalnie
-
Z moją suknią ślubną było śmiesznie, bo rok przed ślubem tak dla niechcenia zajrzałam do jednego salonu i pierwsza suknia, którą zobaczyłam, to była moja. No po prostu musiałam ją mieć! A jeszcze była w promocji... No to następnego dnia przeczołgałam moją mamę i najlepszą przyjaciółkę przez 5 różnych salonów, żeby zobaczyć, czy inna nie będzie lepsza - ale żadna jej nie dorównała Więc kupiłam i później stresowałam się przez rok bo w razie czego suknię można było poszerzyć tylko o 2 cm w pasie Ale jak przyszło co do czego, to okazało się, że ćwiczenia zrobiły swoje i suknię trzeba było o 3 cm zwężać :]
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Też chodzę w okularach
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Kehlana,w pierwszym momencie bylam przekonana,że to moja koleżanka, Matalia na zdjeciu;)
Luna, chyba mam taką często spotykaną urodę, bo nieraz ludzie mnie pytają, czy już się wcześniej skądś nie znamyAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Wiaterek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/98115a7bad1f.jpg
Na szybko bo mi mąz chodzi cały czas i pyta ci robie nie umiem tego wstawić, przekreca mi sięAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
kehlana_miyu wrote:Luna, chyba mam taką często spotykaną urodę, bo nieraz ludzie mnie pytają, czy już się wcześniej skądś nie znamy
Poza nieznanymj mi lydzmi gdzies w miescie,zostalam juz porownana do: Olj z na wspolnej,Toli z blog27(masakra) anny muchy(pobozne zyczenie) i ziobry(wtf?!?)kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
kehlana_miyu wrote:Luna, chyba mam taką często spotykaną urodę, bo nieraz ludzie mnie pytają, czy już się wcześniej skądś nie znamy
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
kehlana_miyu wrote:Ja bez moich zupełnie ślepa jestem. Najgorsze, że mój mąż też nic bez okularów nie widzi, więc nasze przyszłe dzieci nie mają szans
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
roxa wrote:a co ty byś chudzielcu zrobiła z takimi parówkami?
Jedyne co w sobie teraz po przytyciu kocham to doopka bo wkoncu ja mam taka jaka mi się strasznie podoba
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
kehlana_miyu wrote:Ja bez moich zupełnie ślepa jestem. Najgorsze, że mój mąż też nic bez okularów nie widzi, więc nasze przyszłe dzieci nie mają szans
lunadelrospo, kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18