Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wszystkie jesteście piękne! ❤ ❤ ❤ Luna u mnie odwrotnie moja mama namawia mnie na dekolty, a ja na odwrót za duże cycki mam na takie piękne dekolty
monilia84, Stópka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Monilka jaki usmiech,aniola...usmiech dobroci cos jak Aga,czasem po ludziach na twarzy widac dobro...mi naprzyklad zawsze mowili,ze mnie nie lubili bo mam sukowato buzia,dopiero jak mnie poznal ktos to to wrazenie mijalo,wiele razy tak mialam...wiaterek a Ciebie jakos inaczej bym sobie wyobrazala,taka grzeczna,spokojna a ty z papki taka niezla lasencjia i taka pewna siebie...ladnego masz buziaka :)poczulam sie wieczorem lepiej,wkoncu brzuch nie boli plecki troszke oby tak juz bylo a luna z tym dekoldem jak Pamela Anderson.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:58
Agnieszka0812, Wiaterek, lunadelrospo, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek wrote:Ja przeważnie to mam koka na czubku głowy bo nie mam czasu rano nic z nimi robić ale kręcić swobodnie im się nie daje bo one się wywijaja w każdą stronę. Ale mimo tego bardzo lubię moje włosy
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ilonka dziękuję :-* Może tak wyszło ale do pewności siebie to mi daleko, taka głupia zakompleksiona jestem trochę mnie mój urząd uczy pewności siebie bo same chłopy prawie tam przychodzą i komplementami sypia
Ilonka ja się trasznie ciesze ze juz lepiej. Z dzieckiem musi być wszystko dobrze bo forumowe cioteczki czuwająlunadelrospo, ilonia1984, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Same laski widzę na tym forum moja suknia slubna byla najzwyklejsza. Fason A, satynowa teraz jest moda na tiulowe doly. Wszystki mlode panie - co do jednej maja gorset plus tiulowy dol. Malo oryginalnie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...