Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Wiaterek ten cykl spisałam na straty z wiadomych przyczyn, ale rzeczywiście nie odczuwałam nigdy takich bóli jak w tym cyklu, było one zupełnie inne i takie mocniejsze niż zwykłe przy ovu czy @.
Trzymam za Ciebie i pozostałe laseczki mocno kciuki i czekamy aż dołączycie do Nas kochaneilonia1984, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Postanowiłam się nie nakręcac, jak nie teraz to w przyszłym miesiącu. Zwłaszcza że R mi dziś powiedział ze nie chce mnie zawieść. Aż mi się przykro zrobiło. Dzięki Monilka, man nadzieje ze będzie dobrze i za jakieś 2 tygodnie będę Wam mogła pokazać pozytywny ale test ciążowyWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Sylwuś mam nadzieję, że niedługo zobaczymy tatoo2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
jeszcze raz dziewczyna robi bete wychodzi 181 i za 3 dni idzie do gina i on widzi w macicy pecherzyk czy to mozliwe ze beta przez 3 dni tak urosła?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:jeszcze raz dziewczyna robi bete wychodzi 181 i za 3 dni idzie do gina i on widzi w macicy pecherzyk czy to mozliwe ze beta przez 3 dni tak urosła?[/QUOTja niestety nie wiem..a co jej na to gin?
Mnie jak bylam w szpitalu beta w 48godzin urosla z 450 na 2200 i przy tej drugoej becie juz byl pechwrzyk na usg a przy pierwszej nie bylo..ale to troche inna roznicas1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
ja tez wstalam i odrazu do lodowy pobieglam taka glodna,wczoraj sie z chlopem poklucilam wiwczorem o przyslowiowy kubek,a potem od slowa do slowa i poszlo dalej,ryczalam jak glupia a dzis nie wiem o co taka afera byla,hormony to jest cos okropnego,a teraz sie nie odzywamy i mi glupio...no coz chyba musze sie odezwac poerwsza bo nawet buziaka z rana na dowidzenia nie dostalam,zaraz sie szykuje i jade do psiapsiulki na oloty i na zakupy bo sie w tym domu zawiesilam i ruszac mi sie nawet nie chce a i pomylilam niezapominajki bo nasza to niezapominajka a druga niezapominajka 89 jakos tak i wcjodze patrze plusik...zaszla gratulacjie i zjebki ze sie na forum nie pochwalila...a to nie ta ale juz trudno niech zostanie,pewnie sie dziewczyna zdziwi
s1985, Wiaterek, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
s1985 wrote:jeszcze raz dziewczyna robi bete wychodzi 181 i za 3 dni idzie do gina i on widzi w macicy pecherzyk czy to mozliwe ze beta przez 3 dni tak urosła?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja też słyszałam że poniżej tysiąca nie widać pęcherzyka na USG ale nie znam się za bardzo
Ilonka nieżle z tą niezapomniajką ehheheh też widziałam ją na forums1985, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Ja też słyszałam że poniżej tysiąca nie widać pęcherzyka na USG ale nie znam się za bardzo
Ilonka nieżle z tą niezapomniajką ehheheh też widziałam ją na forumAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18