Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam sobie dziś 2 buteleczki małe ale nie mogłam pić bo robiłam test owu no i dopiero jutro sobie drugą wypije
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 22:49
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyWiaterek no ni super coraz mocniejszy test!
Ja tez popijam cydr bo przywiozlam sobie z pl 8 sztuk i trzeba je wypic bo przeciez zaraz w ciaze zachodze to nie bede juz mogla wiec sie musze z tym w 3 tyg wyrobicWiaterek, s1985, Agnieszka0812, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
Takiego pedziwiaterkowego wina to bym się napila
mój tata ma swojej produkcji jeszcze butelkę z roku mojego urodzenia. Trzyma na chrzciny
Roxa toż ja właśnie dlatego korzystamAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnys1985 wrote:620 gram ... ehh
Zawijam się pomału, zaraz J z pracy wróci. A kretyński pies liże okładkę książki którą trzymam na kolanach.
Dobranocs1985 lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Dziewczyny aleście napisały dużo. Człowieka nie ma godzinę i potem czyta przez 15 minut
Piękne macie te ledy, chyba też sobie jutro zakupię
Mnie tak jajcor napieprza, ze to jakieś nieporozumienie jest. I o dziwo tym razem z lewej strony. Aż sie zgięłam jak zaczął boleć. R. się przestraszył, nie ukrywam, że ja też bo nigdy mi się to nie zdarzyło.
Hejka, Wiaterek ja w tym cyklu też miałam takie inne bóle jajników, takie których wcześniej nigdy nie miałamAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Aguś trzymam kciuki za betę
Ja dzisiaj śpiąca jak nie wiem co, rano mąż do pracy mnie budził, bo zaspałam, oczy jak orzeszki malutkie a szkoda gadać.
Dzisiaj zebranie w szkole, pewnie znowu nudy będą
Wiaterek widzę tempka w górę superZaraz będziemy odliczać dni do testowania
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej, u mnie pobudka i 3 bo mężowi coś zaszkodziło i modlitwę nad wielkim okiem zaliczył. Chciałam jeszcze usnąć ale oczywiście tak tylko drzemalam trochę i temp. Jak zmierzylam raczej mało miarodajna jest
ale mimo dolegliwości dal rade rano poserduszkowac. Test owu ciemniejszy niż wczoraj, na 100% pozytyw
monilia84, Natalii00 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
monilia84 wrote:Aguś trzymam kciuki za betę
Ja dzisiaj śpiąca jak nie wiem co, rano mąż do pracy mnie budził, bo zaspałam, oczy jak orzeszki malutkie a szkoda gadać.
Dzisiaj zebranie w szkole, pewnie znowu nudy będą
Wiaterek widzę tempka w górę superZaraz będziemy odliczać dni do testowania
monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15