Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:tyle się dziś nałaziłam że nogi mi do dupy wchodzą ;/, specjalnie do kuaflanda leciałam po likier dla teściowej na imieniny a myslałamże już posiedzę w domciu, ehh mąż mi się odwdzięczy za to bieganieFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ej dziewczęta zastanawiam się, bo jak brałam na początku tę lutkę, to byłam tam taka... mokra, kurde wiecie o co chodzi... Ona tak w części wypływała. A teraz od wczoraj w ogóle, nic.. Myślicie że to źle ?
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Dziewczyny aleście napisały dużo. Człowieka nie ma godzinę i potem czyta przez 15 minut Piękne macie te ledy, chyba też sobie jutro zakupię
Mnie tak jajcor napieprza, ze to jakieś nieporozumienie jest. I o dziwo tym razem z lewej strony. Aż sie zgięłam jak zaczął boleć. R. się przestraszył, nie ukrywam, że ja też bo nigdy mi się to nie zdarzyło.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dziewczyny aleście napisały dużo. Człowieka nie ma godzinę i potem czyta przez 15 minut Piękne macie te ledy, chyba też sobie jutro zakupię
Mnie tak jajcor napieprza, ze to jakieś nieporozumienie jest. I o dziwo tym razem z lewej strony. Aż sie zgięłam jak zaczął boleć. R. się przestraszył, nie ukrywam, że ja też bo nigdy mi się to nie zdarzyło.
Sysia też...s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pucek wrote:Ej dziewczęta zastanawiam się, bo jak brałam na początku tę lutkę, to byłam tam taka... mokra, kurde wiecie o co chodzi... Ona tak w części wypływała. A teraz od wczoraj w ogóle, nic.. Myślicie że to źle ?
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja też za bardzo wilgotna nie jestem
Agnieszka0812, lunadelrospo, Natalii00 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pucek wrote:No tak, ale na początku przez kilka dni normalnie musiałam wkładki nosić i co chwila zmieniać a teraz kompletnie nic... Moze to lepiej, moze znaczy ze cała sie wchlania co?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyPucuś prawdopodobnie ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.
Sysia, gluta kiedys piłam bez mrugnięcia okiem, teraz samo patrzenie wywołuje torsje. Wsuwam suche nasionka kiedy tylko sobie przypomnę
Co do jajników - ja w tym cyklu owulację miałam taką że gdybym dała radę dojść do szafki z tabletkami to bym chyba z 5 wzięła. Ale nie dałam rady. A później przeszło -
Renia7910 wrote:Pucuś prawdopodobnie ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.
Sysia, gluta kiedys piłam bez mrugnięcia okiem, teraz samo patrzenie wywołuje torsje. Wsuwam suche nasionka kiedy tylko sobie przypomnę
Co do jajników - ja w tym cyklu owulację miałam taką że gdybym dała radę dojść do szafki z tabletkami to bym chyba z 5 wzięła. Ale nie dałam rady. A później przeszłoRenia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wcześniej mnie bolał brzuch, taki trochę jak na @ tylko bardziej rozpierający, potem jak to się skończyło to ten jajnik tak kłuje że się zachlastać można. To ja już chyba wolałam mieć objawy w postaci ładnej cery i włosów
s1985 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Wcześniej mnie bolał brzuch, taki trochę jak na @ tylko bardziej rozpierający, potem jak to się skończyło to ten jajnik tak kłuje że się zachlastać można. To ja już chyba wolałam mieć objawy w postaci ładnej cery i włosów
Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Mnie znowu jakaś swędra bierze na razie wzięłam linex forte, jutro kupię lactovaginal
Dobra dziewczynki rozwieszam pranie i idę spać, jutro na pobranie, zrobię betę i morfologię
Dobranoc Piękne! :*
P.S. teraz mi się ogórkiem odbijaWiaterek, Renia7910, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgus jedz dużo jogurtów naturalnych i odstaw całkowicie cukier, nawet ten w postaci miodu. Trochę pomoże wrócić do równowagi. Ja na pierwsze objawy to od razu biorę Clotrimazol, ale musisz sprawdzić czy to w ciąży można.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Agus jedz dużo jogurtów naturalnych i odstaw całkowicie cukier, nawet ten w postaci miodu. Trochę pomoże wrócić do równowagi. Ja na pierwsze objawy to od razu biorę Clotrimazol, ale musisz sprawdzić czy to w ciąży można.
Z tym cukrem gorsza sprawa
Papa do jutra :*Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15