Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:Kurcze nie lubię psów. Ciągle proszą się o uwagę, są upierdliwe. Nie ma to jak Leonidas - w nosie ma wszystko, leży na balkonie na podusi i tyle. A pies łazi i piszczy zebym mu zabawkę rzucała. Nie chce mi się!
(Pilnuję psa bratowej bo rodzi).
Dodam jeszcze że 5 razy się tłukły, mój Leon fajnie wygląda jak taka puma na dwóch łapach zasuwał przez pokój karateka jeden
Oto winowajca:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/92959718f440.jpgAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny godzinę spałam, potem zrobiłam sobie kawę i oddałam chłopu, bo mnie odrzuciło, to mąż zrobił mi sok z marchwi i jabłek, pozmywał, przeczytał chłopakom bajki i położył spać, a teraz pojechał na zakupy
A ja dogorywałam na łóżku...nie mogę go tak chwalić, bo jeszcze przechwalę
Zawsze po obiedzie ma godzinę snu, potem jest jak młody bóg
Ja dziś zupełnie nie formie, do tego stopnia, że koleżanka jak mnie dziś w szkole zobaczyła to mówi : źle się czujesz, bo fatalnie wyglądasz no masakra
monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyA ten siedzi koło mnie i piszczy. Ja mieszkam w bloku więc muszę psiaka wyprowadzać i teraz nie wiem czy om chce wyjść czy jaki kij..
Natalko napisałam Ci komplement, grzecznie podziękuj i nie dodawaj swoich teori.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:A ten siedzi koło mnie i piszczy. Ja mieszkam w bloku więc muszę psiaka wyprowadzać i teraz nie wiem czy om chce wyjść czy jaki kij..
Natalko napisałam Ci komplement, grzecznie podziękuj i nie dodawaj swoich teori.
Yorki to nie psy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 20:04
Agnieszka0812, Renia7910, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Aguś ja też byłam bardzo słaba. Po prostu odpoczywaj i pochwal męża czasami
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:A ten siedzi koło mnie i piszczy. Ja mieszkam w bloku więc muszę psiaka wyprowadzać i teraz nie wiem czy om chce wyjść czy jaki kij..
Natalko napisałam Ci komplement, grzecznie podziękuj i nie dodawaj swoich teori.Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Jadę i smierdzi i trzepie mna w tym ogórze. I tylko moj ukochany krakowski widok rozmyty przez brudniasta szybę uchwycony mnie pociesza..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ae6317bf998.jpg
Doszlam do wniosku,ze chyba jednak zbyt ambitnie macam tą moją szyjkę, bo dzisiaj przez dluzszy czas takie impulsy jakby prądu/szczypania czuję od środka na tej wysokości.. I nawet miałam plamkę krwi ale takiej świeżej, jak od skaleczenia jasnej na wkładce..
Widzę, ze Marzusia się nie odzywala,kochana jak nas czytasz,to ślę usciski!
-
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Co to sa te kule led?
Poprosze prezentacjęFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15