Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mi dobrze ta pomidorowa zrobiła... Co prawda najgorzej bylo ją w ogóle ugotować, ale wyszła mi taka pyszna Z mięskiem i makaronikiem mniam No i nie czuję jakbym zaraz musiała ją zwrócić
ilonia1984, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Dziewczyny ja to z seksem mam tak ze wieczorami tylko nie wiem dlaczego moze to ze fajnie tak ciemniutko i w ogole hihi choc wiem ze czasem rano tez powinnam bo nie wiem czy tylko wieczorami starczy w zajsciu w dodatku moje libido jest tak wysokie jak nigdy a moj nawet nie chetny na codzienne igraszki chyba ze ja bym zaczela to by nie protestowal ale ile mozna ciagle ingerowac jako pierwsza ;/
-
W kupie razniej,jesli wytrwam do wizyty za tydzien bede juz w 10 tygodniu,jesli bedzie dobrze...to obiecalam sobie,ze przestane wkoncu tak schizowac i zaczne cieszyc sie ciaza...obiecuje,ze postaram sie przestac tak az martwic teraz mam swiadkow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 16:07
Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:Dziewczyny ja to z seksem mam tak ze wieczorami tylko nie wiem dlaczego moze to ze fajnie tak ciemniutko i w ogole hihi choc wiem ze czasem rano tez powinnam bo nie wiem czy tylko wieczorami starczy w zajsciu w dodatku moje libido jest tak wysokie jak nigdy a moj nawet nie chetny na codzienne igraszki chyba ze ja bym zaczela to by nie protestowal ale ile mozna ciagle ingerowac jako pierwsza ;/
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Jak ja wytrwam do 17 to będę w 8t5d więc może coś więcej niż kropeczkę zobaczę a potem się zapisuję za 1,5 tyg bo w mniejwięcej takim czasie przestało wtedy bić serduszko... ;/ Ech zmogło mnie po tej zupie, chyba pojde spać...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ilonka na pewno będzie wszystko dobrze, musi być Ja też się strasznie martwię o tę ciążę, jak byłam w ciąży z Wiktorią to nawet przez minutę nie pomyślałam że coś się może stać, że coś mi grozi, a teraz jestem za świadoma wszystkiego
Wierzę, że Bóg Nam wszystkim teraz pomoże i będzie czuwał nad nami do szczęśliwego rozwiązania
ilonia1984, Natalii00, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
pucek wrote:Jak ja wytrwam do 17 to będę w 8t5d więc może coś więcej niż kropeczkę zobaczę a potem się zapisuję za 1,5 tyg bo w mniejwięcej takim czasie przestało wtedy bić serduszko... ;/ Ech zmogło mnie po tej zupie, chyba pojde spać...
Ja tez wierze ze bedzie dobrze u mnie ze Uda sie znow zajsc i bede sie cieszyc szczesciem bo przez te poronienie mam sobie duzo do zarzucenia ;/ a juz bym byla w 5 mies ;/ -
monilia84 wrote:Ilonka na pewno będzie wszystko dobrze, musi być Ja też się strasznie martwię o tę ciążę, jak byłam w ciąży z Wiktorią to nawet przez minutę nie pomyślałam że coś się może stać, że coś mi grozi, a teraz jestem za świadoma wszystkiego
Wierzę, że Bóg Nam wszystkim teraz pomoże i będzie czuwał nad nami do szczęśliwego rozwiązaniaNatalii00, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Monilka ja sie czesto modle,zeby Ci tam u gory opiekowali sie moim malcem i zeby dbali o to zeby sie dobrze rozwijam,modle sie do Boga i mojego taty,choc nigdy nie nalezalam do jakis pobozliwych ludzi tylko oni na gorze moga nas teraz wspierac i czuwac nad naszymi szczesciami w brzuszku... musi byc dobrze...poprostu musi...
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Dokladnie,nigdy sie tak o nic i nikogo.w.zyciu niw balam,strach moze znoszczuc kazda radosc...i ja zklucic...nie naleze do strachliwych ani panikar a nie poznaje siebie od 2 miesiecy,starajac sie o to dzieciatko noe zdawalam sobie sprawy z tego jak bardzo bese sie o nie bac jak jak inna bedzie ta ciaza od tamtejcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016