Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To jeszcze wieczorem zrobię, koło 22 i zobaczę ale tak mnie dziś zaklul jajnik ze aż mi noga zdretwiala
kehlana_miyu, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Sylwia kule podobno wczoraj wszędzie rozchodzily się jak świeże bułeczki
monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
super mąż do mnie dzwoni bo przypomniało mu sie ze jego mama ma dzis imieniny i lece do sklepu po jakis alkohol jej kupic i w prezencie zaniesc ;/ a tak mnie nogu do dupy wchodza juz dzisiaj ;/
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Zanim przeczytam,napisze.
1. Wracam dk domu zwyklym pksem..na autostradowy express nie zdazylam przez durny remont pod bagatelą..
2. Egzamin dupy nie urywał.Pytania na które znam odpowiedz zawsze są w drugiej grupie.Zawsze.
3. Zezarlam dziś mcwrapa,frytki,cole zeri(hipokryzja)kupną grahamke z serem i trzy muffiny zbozowe i banana na sniadanie..ledwo sie ruszam,ale i tak wracając z galerii kupilam http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b266d7571a09.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 19:15
monilia84 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Kurde,nie jest dobrze z tym egzaminem,mogło nie siasc na opisowkach..
Wracam do domu,wysypiam się i zakuwam na nastepny..mam cale 6 dniAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze nie lubię psów. Ciągle proszą się o uwagę, są upierdliwe. Nie ma to jak Leonidas - w nosie ma wszystko, leży na balkonie na podusi i tyle. A pies łazi i piszczy zebym mu zabawkę rzucała. Nie chce mi się!
(Pilnuję psa bratowej bo rodzi).
Dodam jeszcze że 5 razy się tłukły, mój Leon fajnie wygląda jak taka puma na dwóch łapach zasuwał przez pokój karateka jeden
Oto winowajca:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/92959718f440.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 19:44
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość