Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Nie rób tylu tych testów, bo sfiksujesz mnie takie wychodziły zaraz po @
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Nie rób tylu tych testów, bo sfiksujesz mnie takie wychodziły zaraz po @
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
A ja właśnie gotuję pomidorówkę Tak za mną chodziła taka pyszna jak mój tata zawsze gotował No i dziś spięłam się i już gotuję myślę że jeszcze pół godzinki, 45 minut i będę mogła jeść Z makaronikiem i włoszczyzną pociętą w paseczki i śmietanką mniam mniam mniam Zrobiłam gar 5l żeby mi na trochę starczyło A jutro jadę do mamusi i będzie zapiekanka z cukinią <mniam>
Renia7910, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Laski ja nie mam dziś ochoty na seks chyba, a nie chcę na siłę. Myślicie, że to co wczoraj było późnym wieczorem i w niedzielę, ewentualnie juto rano wystarczy? Głowa mnie strasznie boli. Wyczytałam, że mogę mieć migrenę związaną z owulacjąWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Jak jutro rano poprawisz to wystarczy nawet lepiej jak dzień przerwy jest, żeby plemiki były dobrej jakości jakby miał zapładniać jutrzejszy rzut Boże... czasami mi się wydaje że posiadanie dziecka jest najbardziej naturalną rzeczą na świecie i niektórzy w ogóle się nad tym nie zastanawiają... a my chyba mamy obsesję....
Agnieszka0812, ilonia1984, Stópka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:A ja właśnie gotuję pomidorówkę Tak za mną chodziła taka pyszna jak mój tata zawsze gotował No i dziś spięłam się i już gotuję myślę że jeszcze pół godzinki, 45 minut i będę mogła jeść Z makaronikiem i włoszczyzną pociętą w paseczki i śmietanką mniam mniam mniam Zrobiłam gar 5l żeby mi na trochę starczyło A jutro jadę do mamusi i będzie zapiekanka z cukinią <mniam>
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek wrote:Laski ja nie mam dziś ochoty na seks chyba, a nie chcę na siłę. Myślicie, że to co wczoraj było późnym wieczorem i w niedzielę, ewentualnie juto rano wystarczy? Głowa mnie strasznie boli. Wyczytałam, że mogę mieć migrenę związaną z owulacją
zła żona, nie dobraWiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No niestety. Ostatnio ryczałam siostrze przez telefon (miałam strasznie kiepski nastrój). Wyrzuciłam z siebie, że się boję nawet być w ciąży bo nie przeżyję drugi raz tej straty. A ona mi dobrze powiedziała, że jak się będę bała to się zablokuję. A co ja mogę powiedzieć o pragnieniu dziecka? Starałam się miesiąc o dziecko i się udało. Mam koleżankę, która już 2 lata się stara i nadal nic. Tyle, że ja moje straciłam i to pragnienie stało się chyba jeszcze mocniejsze niz wcześniej.
Strasznie zasmęciłamWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ja tez mam pomidorowke,zrobilam dzis ale poszla cala do kibla tak mnoe zmulilo,a pisalam przed chwila,ze mdlosci nie mam...wiec z glodu zrobilam frytki i jajko sadzone narazie sie trzyma...troche mnie ucieszyly te mdlosci moze wytrzymam i do tego lekarza pojde tak jak mialam isc za tydzien ;)wiaterku staranie po poronieniu i ciaza wygladaja juz zupelnie inaczej niestety...najpierw martwimy sie ze bedzie.problem z zajciem,tysiace testow lekow,wspomagaczy a jak sie nie udaje zaczynamy wapic,doly a jak zajdziemy to przez chwile jest pieknie a potem znowu okropny stres i strach spedza nam sen z oczow...jestesmy juz skrzywione przez krzywde jaka nas spotkala,nic na to nie poradzimycykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek wrote:Laski ja nie mam dziś ochoty na seks chyba, a nie chcę na siłę. Myślicie, że to co wczoraj było późnym wieczorem i w niedzielę, ewentualnie juto rano wystarczy? Głowa mnie strasznie boli. Wyczytałam, że mogę mieć migrenę związaną z owulacją2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
roxa wrote:Ogolnie wszystko dobrze, pecherzyk 12,5mm a endo 7,2mm wiec lekarz juz na wlozeniu glowicy do pochwy stwierdzil "o tu juz jest dobrze" Zastrzyki brac dalej i w poniedzialek jeszcze jedno usg i mysle ze w poniedzialek juz na peniecie zastrzyk pojdzie w ruch...