Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luna bedzie dobrze z egzaminem. U mnie tez zawsze dostawala sie wersja trudniesza. Nie wiem z czym to zwiazane. Chyba czlowiekowi odbiera cala wiedze jak dostaje pytania. Ty na jakiej uczelni ''walczysz"?
Wkurzylam sie dzis na ten moj organizm. Jutro pewnie mnie ''zaleje''. Zapisalam sie do gin na koniec pazdziernika. Mam nadzieje ze moj organizm sie wystraszy i do tego czasu juz zaciaze.
Te lampki super czasem w biedrze mozma bardzo fajne okazje wychaczyc.
Ja dzis wybralam sie z mezem na zakupy do BB do ''oszoloma'' i stramdardowo 300zl poszlo nie wiem na co. Na bibelotach kupilam sobie wyciskarke do cytrusow. Mam w domu grejpruty i bedzie jutro pyszny soczek
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d72f4bbcec1.jpg
No i siklam i jest prawie pozytyw. Czyli pewnie jutro owuNatalii00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarzusia no to mamy plamienie dokładnie tego samego dnia cyklu. Też czekam aż @ się rozkręci. Wczoraj wieczorem mówiłam J że pewnie mój organizm czeka aż dostane nową pracę i wtedy dzień przed podpisaniem umowy mnie zaskoczy. Tak było poprzednim razem
-
Wiem zobaczę co z temp jutro będzie.
Marzusia i dobrze pokaż tej wredocie gdzie jej miejsce
Renia śmieje się jak głupia z wielorybkaRenia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
marzusiax wrote:Luna bedzie dobrze z egzaminem. U mnie tez zawsze dostawala sie wersja trudniesza. Nie wiem z czym to zwiazane. Chyba czlowiekowi odbiera cala wiedze jak dostaje pytania. Ty na jakiej uczelni ''walczysz"?
Wkurzylam sie dzis na ten moj organizm. Jutro pewnie mnie ''zaleje''. Zapisalam sie do gin na koniec pazdziernika. Mam nadzieje ze moj organizm sie wystraszy i do tego czasu juz zaciaze.
Te lampki super czasem w biedrze mozma bardzo fajne okazje wychaczyc.
Ja dzis wybralam sie z mezem na zakupy do BB do ''oszoloma'' i stramdardowo 300zl poszlo nie wiem na co. Na bibelotach kupilam sobie wyciskarke do cytrusow. Mam w domu grejpruty i bedzie jutro pyszny soczek2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dotarlam.
Zjadlam po drodze hot doga..
Mąż marudzi..normalnie go zabiję..
Czas zrobić pranie.
Moje dziecko czasem mówi ze oszukuje z ta dieta bo on różnicy mie widzi.
Moja siostra pojechala mi do dwoch biedronek specjalnie i nigdzie nke było lampek:(
Mmie tez jajnik boli lewy,mwga mocno..tylko u mnie to ja juz nie wiem na co.. -
marzusiax wrote:Wrocilo mi do poprzedniego wykresu wiec widac mozna
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:kurde bo widziałm że masz nowy cykl wrocilam do domu wchodze patrze stary cykll i mowie kurde nie piłam a chyba źle widze ;p
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Dobra dobra. Ja tam się nie znam na plamieniach bo ich nie miałam nigdy ale na @ to Ci temp powinna spać a nie spada na razie. Nadal trzymam kciuki :-*
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
mi tez juz oczy opadaja a nie chcem znowu zaspac jak dzisiaj ;p, bojku juz jutro sroda, czwartek i piatek i koniec tygodnia i juz za tydzien moj małżonek bedzie
Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18