Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Hej dziewczyny mam wynik bety hcg chyba dobry wynk ? 1505
hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hej, dziewczynki, trochę mnie nie było, bo humor paskudny i trochę się u mnie działo. Wszystkie koleżanki ze studiów umówiły się na rodzenie dzieci teraz, a ja na sierpień miałam termin w pierwszej ciąży i dyszę z zazdrości. Ugh. Mam nadzieję, że mi przejdzie za parę dni. Do tego udało mi się umówić z managerem na rozmowę w sprawie powrotu ze zwolnienie - lub wypowiedzenia Dowiem się, który wariant będzie miał miejsce dopiero na rozmowie, ale raczej boję się, że ten drugi
Aguś, Hiacynto - gratuluję świetnej bety!
Za wszystkie nadchodzące wizyty trzymam kciuki
U mnie chyba owulka nadchodzi, bo lewy jajnik zaczął pobolewać, więc muszę męża wykorzystać Co prawda śluzu ani widu ani słychu, no ale może gdzieś tam w środku coś się zbiera. Nadzieja umiera ostatnia.Renia7910, hiacynta99, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnys1985 wrote:To gitara a wcześniejsze jakie miałaś?
Pierwsza beta 31 - 12
druga beta 2.09 - 51
trzecia beta 9.09 - 1505
nie robiłam po 2 wrzesnia bo nie chciałam się stresować, ale przed jutrzejszą wizytą lekarka mi kazała zrobić czy przyrasta beta
cieszę się bo strasznie przeżywa wynik betykehlana_miyu, Wiaterek, lunadelrospo, Renia7910, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Kehlana to masz sytuacje podobną do mojej w pracy. Nie zazdroszczę, mnie też niedługo czeka powrót i wypowiedzenie najprawdopodobniej.
Co do porodów - bratowa 3 dzień w szpitalu na wywołaniu już jest, mogę sobie wyobrazić co czujesz. Tulę mocno, trzymaj się :-Xkehlana_miyu, hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Renia, widzę, że jedziemy na tym samym wózku. My się też już rok staramy o maleństwo... No nic, kiedyś w końcu musi się nam udać! A na razie mam już wybranych kilka ofert pracy, jak rozmowa z szefem w piątek pójdzie źle, to od razu wysyłam CV. Trzymam kciuki i za Twoją sytuację, niech się wyklaruje po Twojej myśli!
Renia7910, hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRenia, Kehlana trzymam kciuki za wasze rozmowy i sytuacje w pracy zeby obeszlo sie jak najbardziej bez stresu... ja to w czasie naszych staran zdazylam sie za granice przeprowadzic, zrobic szkole jezykowa, znalezc prace, zmienic na inna w ktorej tez juz prawie rok jestem tak wiec jak pomysle o tym wszystkim to dopiero sobie mysle jaki szmat czasu za nami...
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:A co do owulacji jak czułam jajnik to tej ovu nie bylo, teraz nic nie czułam poczułam jajniki dopiero 3 dni przed testem pozytywnym wszystko takie dziwne
Boli mnie może nie bardzo mocno,ale wszystko,lewy jajnik,i mam takie dziwne uczucie spuchniecia/mrowienia/pulsowania tam na dole..
Na całe szczęście jakkolwiek dziwne to brzmi,to nie infekcj;)Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny sliczne bety ale malce namr osna...nogi wchodza mi w dupe tak sie nalazilam jak za dawnych lat po aklepach,kupilam sobie kurtke bo zimno juz a wszyatko przykrutkie i przymale i koszule ciazowa sobie kupilam fajna mojemu koszulke bo potem gada,ze mu nic nie kupuje wiaterku mi bol przeszedl wiec dalam sobie spokoj z lekarzem a wizyte mam na 16 albo 17 jak tam bese chciala bo do 16 mam l4 i mowil zebym byla albo tak albo tak,dzis moj A macajac mnie zauwarzyl ze nad lonem mam juz lasnie zaokraglane i odkryl ameryke hehe strasznie szybko sie zaokreglam z Aurela w 4 miesiacu bylo widac a teraz 3 i juz brzusio jest
Wiaterek, hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Dziewczyny sliczne bety ale malce namr osna...nogi wchodza mi w dupe tak sie nalazilam jak za dawnych lat po aklepach,kupilam sobie kurtke bo zimno juz a wszyatko przykrutkie i przymale i koszule ciazowa sobie kupilam fajna mojemu koszulke bo potem gada,ze mu nic nie kupuje wiaterku mi bol przeszedl wiec dalam sobie spokoj z lekarzem a wizyte mam na 16 albo 17 jak tam bese chciala bo do 16 mam l4 i mowil zebym byla albo tak albo tak,dzis moj A macajac mnie zauwarzyl ze nad lonem mam juz lasnie zaokraglane i odkryl ameryke hehe strasznie szybko sie zaokreglam z Aurela w 4 miesiacu bylo widac a teraz 3 i juz brzusio jest
Jakbto szybko leci,jak dolaczylam do was to jeszcze wtedy nic nie wiedzialas;)ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Ja tez pamiętam jak dopiero co mówiłaś ze znów się nie udało a dwa dni później namowilysmy Cie na test i miałas juz 2 kreski wirusy pod wykresem mi dawać.
Kuzwa dziewczyny brzuch mnie boli jak na @. Nie wiem o co chodziilonia1984, hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki