Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Agus leciutki ten spadek wiec spokojnie,trzymam kciuki ale.zescie naskrobaly w 1 dzien,nie dam rady nadrobic tym bardziej ze tak mi niedobrze,ze chlopu rycze od rana...milego weekendu :*
Agnieszka0812, s1985, Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
lunadelrospo wrote:Gluta oczywiście z siemienia lnianego;)
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ilonia1984 wrote:Dzien dobry Agus leciutki ten spadek wiec spokojnie,trzymam kciuki ale.zescie naskrobaly w 1 dzien,nie dam rady nadrobic tym bardziej ze tak mi niedobrze,ze chlopu rycze od rana...milego weekendu :*
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Witam dziewczynki
Aga, nie łam sie, to nie jest znaczący spadek w pn będzie lepiej
Ilonia, pisałam do ciebie na tamtym wątku, ale widzę, ze tutaj tez zaglądasz. przykro mi, ze dalej cię męczy... Ja nie miałam aż takich mdlości, więc nawet nie umiem ci doradzić jakichś skutecznych sposobów.
Luna, posmakowały ci gluty ? ;/
Sysia, ja tez z kawą i grzaneczkami. Zaczynam od dzisiaj dietę. Zobaczyłam na wadze 75kg i się przeraziłam.
Lecę za godzinę do gina, zobaczę chociaż czy na owu się coś szykuje, bo objawów zadnych nie mam, Przeczuwam cykl bezowu. W sumie wszystko jedno - A. I tak nieobecnyAgnieszka0812, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Witam dziewczynki
Ilonia, pisałam do ciebie na tamtym wątku, ale widzę, ze tutaj tez zaglądasz. przykro mi, ze dalej cię męczy... Ja nie miałam aż takich mdlości, więc nawet nie umiem ci doradzić jakichś skutecznych sposobów.
Sysia, ja tez z kawą i grzaneczkami. Zaczynam od dzisiaj dietę. Zobaczyłam na wadze 75kg i się przeraziłam.
Lecę za godzinę do gina, zobaczę chociaż czy na owu się coś szykuje, bo objawów zadnych nie mam, Przeczuwam cykl bezowu. W sumie wszystko jedno - A. I tak nieobecnyAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Lecę za godzinę do gina, zobaczę chociaż czy na owu się coś szykuje, bo objawów zadnych nie mam, Przeczuwam cykl bezowu. W sumie wszystko jedno - A. I tak nieobecnyFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Lecę za godzinę do gina, zobaczę chociaż czy na owu się coś szykuje, bo objawów zadnych nie mam, Przeczuwam cykl bezowu. W sumie wszystko jedno - A. I tak nieobecnyAgnieszka0812, s1985, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Widzieliscie monilka ma cien na tescie
ilonia1984, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:Widzieliscie monilka ma cien na tescie
ilonia1984, s1985, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
niezapominajka wrote:syśka co się stało?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Przez Ciebie nic nie zrobię dzisiaj
Super, wiesz, że pierwszy raz jej słucham!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP