Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko dziewczyny, Was nadrobić to masakra. Głowa mi pęka, Wasze zdrowie wypiłam, nawet kilka razy i teraz nie kac meczy. Ale to nic bo potem 9 miesięcy a nawet dłużej bez picia nic nie pisałam dziewuszki bo serio dziwne ale było Super. Poszłam z nastawieniem ze będzie hu.... a było super i nie miałam czasu. Chyba te tablety na infekcje spowodowały ze mam kaca bo mi się to nie zdarza nawet jak bardzo dużo wypije, a wczoraj tak umiarkowanie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:O matko dziewczyny, Was nadrobić to masakra. Głowa mi pęka, Wasze zdrowie wypiłam, nawet kilka razy i teraz nie kac meczy. Ale to nic bo potem 9 miesięcy a nawet dłużej bez picia nic nie pisałam dziewuszki bo serio dziwne ale było Super. Poszłam z nastawieniem ze będzie hu.... a było super i nie miałam czasu. Chyba te tablety na infekcje spowodowały ze mam kaca bo mi się to nie zdarza nawet jak bardzo dużo wypije, a wczoraj tak umiarkowanie
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Siostra u mnie była rano. Od czasu poronienia się z nią nie widziałam. W sumie trochę to przerażające biorąc pod uwagę ze mieszkamy w jednym mieście nawet spoko pogadalysmy
Wzięłam prysznic i zaczynam odzywać. Ale powiem Wam ze mój jest jednak o mnie zazdrosny. Wczoraj jakiś koleś się tak delikatnie do mnie przystawial, tak wiecie niegroźne, to był cały czas w pobliżu i obserwował, potem powiedział ze nie lubi jak ktoś zbyt nachalnie ze mną rozmawua. No głupiek jakiś.s1985 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Natalii00 wrote:Hejka a ja dzisiaj czulam bol podbrzusza wiec moze to byc zwiastujaca @ ze sie zbliza. Na szczescie juz mnie nie boli zobaczymy do wieczora2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dobra..wiem,że się powtarzam..ale trudno,nie zabijajcie.
Rano zdawało mi się, że susza.
Przed chwilą idę sobie normalnie i czuję dziwne uczucie..wilgoci.
Zrobilam tesy ovu(znów) i od razu zaczela wychodzić slabiutka kreska..bardzo slabiutka,ale jest...a wczesniej nie bylo ani trochę..wiem ze to niepizytywny test,ale moze poziom hormonu się zwieksza?
Zaznaczylam sobie ten śluz na owu i wskoczyly mi dni plodne..
Czy to możliwe, zeby tak bardzo przyspueszylo się wszystko w tym cyklu,czy to tylko przypadek?Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Dobra..wiem,że się powtarzam..ale trudno,nie zabijajcie.
Rano zdawało mi się, że susza.
Przed chwilą idę sobie normalnie i czuję dziwne uczucie..wilgoci.
Zrobilam tesy ovu(znów) i od razu zaczela wychodzić slabiutka kreska..bardzo slabiutka,ale jest...a wczesniej nie bylo ani trochę..wiem ze to niepizytywny test,ale moze poziom hormonu się zwieksza?
Zaznaczylam sobie ten śluz na owu i wskoczyly mi dni plodne..
Czy to możliwe, zeby tak bardzo przyspueszylo się wszystko w tym cyklu,czy to tylko przypadek?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny