Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:No dobra na dziś chyba kończę, bo zaraz jadę na wieś dziś opijanie siostry etatu2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Sysia,co tak na te Twoje witki podzialało?
Gadaj,bo jak nie to przetrzepię całe forum w poszukiwaniu;)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ano więc...
jest jajo 20mm o dzień od pęknięcia, endo fantastyczne 11mm, jak na mnie fenomen i to bez wspomagaczy
jest tylko jeden problem - nie ma chłopa
plan - 3dc w październiku monit, gonal na stymulację i IUI jeśli A. dojedzie
dostałam receptę na glucophage i lutkę i mam sie modlić, zeby nic mi się nie poprzestawiałolunadelrospo, Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:ano więc...
jest jajo 20mm o dzień od pęknięcia, endo fantastyczne 11mm, jak na mnie fenomen i to bez wspomagaczy
dostałam receptę na glucophage i lutkę i mam sie modlić, zeby nic mi się nie poprzestawiało2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyJa dzisiaj od rana nerwowa i płaczliwa, żyć mi się nie chce.
Zajebiste uczucie budzić sie i chłopa znów obok nie ma bo pobiegł do pracy coś załatwić. Co z tego ze mieszka ze mną jak ciągle w biegu, nieważne czy potrzebują czy nie to biegnie. Widocznie w domu go nic nie trzyma -
Renia7910 wrote:Ja dzisiaj od rana nerwowa i płaczliwa, żyć mi się nie chce.
Zajebiste uczucie budzić sie i chłopa znów obok nie ma bo pobiegł do pracy coś załatwić. Co z tego ze mieszka ze mną jak ciągle w biegu, nieważne czy potrzebują czy nie to biegnie. Widocznie w domu go nic nie trzymaRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
niezapominajka wrote:ano więc...
dostałam receptę na glucophage i lutkę i mam sie modlić, zeby nic mi się nie poprzestawiałoFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15