Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:A ja dalej ryczę. Nie pytajcie o co chodzi, sama nie wiem2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:A ja dalej ryczę. Nie pytajcie o co chodzi, sama nie wiem
s1985, lunadelrospo, Natalii00 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnys1985 wrote:kochana tez przed chwilą się połkałam nie wiem nawet czemu mówiż że po owulce spada jakis hormon czy cos tam rosnie i hormony szaleja i nastruj się waha
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Dzisiaj masakrycznie, chociaż wczoraj też czułam. Dzisiaj do tego stopnia że chcę się rozejść z moim, on ma dosyć mich histerii, a mi się żyć nie chce.
Serio..
Tu juz nie chodzo o dziecko plany..ale o to,ze byly inne powody,zeby zyc razem,mieszkac,zarwczyc się, prawda?
-
lunadelrospo wrote:Kurza twarz,dziewczyny..co z wami!
Pogoda przygnebiajaca,ale weekend dzien wolny,na spacer,rozluznic się, albo kąpiel pachnąca, dobra książka.. Cos musi wam przywrócić nastrój..Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Dzisiaj masakrycznie, chociaż wczoraj też czułam. Dzisiaj do tego stopnia że chcę się rozejść z moim, on ma dosyć mich histerii, a mi się żyć nie chce.
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Kurza twarz,dziewczyny..co z wami!
Pogoda przygnebiajaca,ale weekend dzien wolny,na spacer,rozluznic się, albo kąpiel pachnąca, dobra książka.. Cos musi wam przywrócić nastrój..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Nie lubię, ale daję znać, że jestem. Renia, może napij się wina, wyjdź na zakupy, cokół, żebyś sama w domu nie siedziała. Choć czasem i tego potrzeba,zawinąć się w koc i przespać ten najgorszy moment...masz cel,dziecko i tego się trzymaj, może porozmawiaj na spokojnie z narzeczonym, poprzegladaj suknie ślubne, śmieszne wpadki na weselach... No nie wiem, najchętniej to wskoczylabym na miotłę i wtukla po pupie Tobie i Sysi, choć nie, jej to jeszcze mogłoby się spodobać Przytulam mocno, jak tego potrzebujesz to płacz do woli, to też nie raz dobrze robi...
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja docenilabym dzien, w którym nie musze robic nic..ale wiem,ze czasem jest tak,ze nic nie cieszy.
Renia jesli klocisz sie z facetem o twoj nastroj a on z domu wrecz ucieka,bo z tym sobie ne radzi,zaskocz go.
Przygotuj cos pysznego,zadbaj o siebie,napij sie wina,ubierz sie ladnie i napisz mu,ze czekasz z niespodzianka..albo nic nie pisz, i poczekaj az eroci..a w miedzyczasie zrob cos dla siebie.samorozwoj zawsze pomaga.
moze byc tak,ze Ty jestes w ciezkim nastroju,on nie wie jak z tym walczyc wiec sie odcina..ale sam problem sie nie rozwiaze..moze byc tylko gorzej..chyba ze ktos to utnie.
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:No ja wiedziałam, że Sysia się zainteresuje tym drobnym szczegolem;)
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Luna właśnie znajomi z Bielska do mnie jada kurde znów trzeba będzie jakieś piwko wypić a tu głową pęka.
Renia może to głupie ale ja uważam że dobrze ze płaczesz, takie katharsis jest potrzebne każdemu, a nie od dziś wiadomo ze łzy nieraz pomogły się wyluzować. Ja Ci polecam spacer, albo rower bo super można się odstrasowac.Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Rower z jedną ręką to średni pomysł mam bilet na koncert, chyba się zmuszę żeby pójść. Strasznie mi się nie chce
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18