Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Nio u mnie już 7 tydzień, niech leci szczęśliwie
Wiaterek Aga ma rację po co Ci ale seksu nigdy za wiele trzeba sobie używać pókim młode tzn Wy bo ja już "stara"
Reniu wierzę, że się stresujesz powrót do pracy bo takim czasie to na pewno ogromny stres, przeżyłam to na własnych kościach i wiem jak wiele sytuacji niemiłych człowieka może spotkać. Ja bym poczekała na ruch twojego pracodawcy, skoro nie wysłałaś tego wypowiedzenia, nie masz nic do stracenia, a jak on Cię zwolni to chyba należy ci się zasiłek dla bezrobotnych o ile się nie mylę
I co dalej z ręką, co lekarz mi proponuje ????
Życzę Ci żeby z mężem się poukładało, z całego serduszka, a najbardziej to życzę Ci wielu serduszek na wykresie i zielonej końcówki, która w Waszym życiu byłaby świetnym prezentem i rozwiązaniem wielu spraw
Bo zapewne poda przyczyny ekonomiczne,typu ciecia budzetowe,likwidacja stanowiska pracy..monilia84, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Ja jak byłam w ciąży z Wikunią to też zrobiłam parę zakupów, ale dość późno gdzieś w 24tc czy jakoś tak a później przykro było wszystko chować, sprzedawać itp. bolało, ale powiem Wam że nie wierzę w jakieś zabobony że nie wolno kupować coś bo się zapeszy, jak się ma coś stać to i tak się stanie
Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Ja jak byłam w ciąży z Wikunią to też zrobiłam parę zakupów, ale dość późno gdzieś w 24tc czy jakoś tak a później przykro było wszystko chować, sprzedawać itp. bolało, ale powiem Wam że nie wierzę w jakieś zabobony że nie wolno kupować coś bo się zapeszy, jak się ma coś stać to i tak się stanie
Agnieszka0812, monilia84, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Już monilka wysyłałam
Renia ja mam 27 i zmarszki koło oczu I włosy mi siwieją przy grzywce. A zmarszczki to od śmiechumonilia84, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:I odprawa,zalezna od stazu pracy..
Bo zapewne poda przyczyny ekonomiczne,typu ciecia budzetowe,likwidacja stanowiska pracy.. -
Mam nadzieję Renia że facet się ogarnie i nie będzie wpisywał takich idiotyzmów jako powód
Reniu wyglądasz ślicznie na zdjęciu więc proszę mi tu nie mówić o zmarszczkach ani siwych włosach, bo ja to mam ich tyle że szok, genetyka pokazuje swoje eheh
Niech wrzesień i październik będzie pełen dwóch kreseczek i wtedy każdy będzie Was mógł w du.... pocałować bo robaczki będą górowałyAgnieszka0812, Renia7910, s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Ło kobity to są zmarszczki mimiczne, od uczuć , ostatnio gdzieś pokazywali Ewę Minge, gdyby zdjęcie nie było podpisane nie wiedziałabym, że to ona, jakaś maska na twarzy, zero jakichkolwiek emocji nie wyrażała jej twarz
P.S. Zamówiłam pizzęs1985, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:To się nazywa skrzywienie zawodowe
Ja mam 32
To normalne, że przeglądasz, a myślisz że my to nie?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:No jak Ty chcesz dobić do tych 3 tysięcy, chyba nie dziś zaginęłaś gdzieś czy cóś
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:Przyczyny podał za pierwszym podejściem, że to z mojej winy. Wtedy byłam w szoku i po prostu się pochorowałam. Teraz jeśli wpisze mi to samo w wypowiedzenie to idę do sądu. Tak więc odszkodowania raczej nie będzie.
Poza tym, ciezar udowodnienia winy,spoczywa na tym kto wyciaga z tego skutki prawne..tak ze bedzie musial wylazac przewlekle lub razace naruszenia zakresu praxy,regulaminu,etyki zawodowej.
Jezeli nie dostawalas not,upomnien,nagan to ma bardzo slabiutkie szanse.samo l4 to nie powodAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Musi to udowodnic,a sad pracy jest wyczulony na krzywdę jednostki.
Poza tym, ciezar udowodnienia winy,spoczywa na tym kto wyciaga z tego skutki prawne..tak ze bedzie musial wylazac przewlekle lub razace naruszenia zakresu praxy,regulaminu,etyki zawodowej.
Jezeli nie dostawalas not,upomnien,nagan to ma bardzo slabiutkie szanse.samo l4 to nie powodRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
A ja dzis uwagaaaaa..... na obiad zajebawszy pieczen zosikiem+kopytka+kapustke czerwona...ale zaszalalam...czekam na ta cholewcia pieczen bo az slinka mi cieknie tak pachnie w domuuuuuuu jeatem z siebie dumna za ten obiad,ze mi sie chcialo do tego szafy i szawkibposprzatalam,wszystkie ciuchy za male pochowalam do worow i wynioslam,szczerze za duzo ich nie zostalo hehe trzeba isc znowu na zakupy chyba bo bluzek sobie nakupilam i koszul ale mam tylko 2 pary getrow...bida
Agnieszka0812, s1985, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja dzisiaj wysłałam 6 CV. Zajęło mi to tylko ok.3,5h... Masakra. Mam nadzieję, że będzie z tego przynajmniej jakiś sensowny odzew.
Renia współczuję. Na mnie też by w razie powrotu z L4 czekało wypowiedzenie, ale przynajmniej dogadałam się z szefem, że spokojnie szukam pracy i jak znajdę robimy rozwiązanie umowy za porozumieniem stron. Niby ten sam efekt, ale przynajmniej bez wzajemnych nerwów i pretensji, no i lepiej będzie wyglądać w papierach. Ale luna ma rację, bardzo ciężko wpisać wypowiedzenie z winy pracownika i udowodnić to w sądzie pracy jak zaskarżysz.Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny